Mouseman Wheel är ganska gammal och inte alltid lätt att få tag på. Men den är fortfarande älskad av många, men kanske hatad av desto fler.

Design

Mouseman är en mus gjord för att passa din hand. Den har två stora knappar, en knapp för tummen och mushjulet som även fungerar som knapp. Musen är ganska stor jämfört med andra möss och många kan nog tycka den är klumpig. Mushjulet fungerar inte så bra som knapp då det krävs ganska mycket tryck för att använda det. Hjulet själv fungerar riktigt bra att använda i spel dock.

Styrning och Sensitivitet

Jag har inte märkt några större problem med musen när det gäller låg och hög sensitivitet. Den fungerar bra i både hög- och lågkänslighet. Att man lättast styr musen med vristen istället för fingrarna gjorde att det var en av mina favoriter då det innebär att man får ett lite bättre sikte

Underlag

Precis som de flesta Logitech mössen har Mouseman:en inga problem med de flesta musmattor. Visserligen rekommenderar jag en 3M precise mousing surface eller en Everglide, men den går bra på vanliga enkla musmattor också.

Drivrutiner

Wingman musen använder standard Logitech Mouseware drivrutiner vilka fungerar bra i både Windows 2000 och Windows 98/95.

Slutsats

Mouseman är en mus som man antingen hatar eller älskar. Den passar verkligen bra I handen och gör att man kan slappna av. På grund av att man inte styr med fingrarna kanske man har svårare i spel där man måste vända sig snabbt istället för att ha ett precist sikte. Den skall dock gärna testas innan man köper den på grund av att många kanske inte gillar designen.

Skicka en rättelse