Ett gaming-headset så bra att man knappt tänker på priset.

Sammanfattning

För mig som bara vill kunna köpa ett headset och sedan använda det direkt, är ROG Delta helt perfekt. Headsetet är helt och hållet plug and play, otroligt enkelt att använda, ger bra ljud redan från start och kan kopplas till många av dagens mest använda enheter. Med den inbyggda förstärkaren får du lika bra ljud oberoende av vad den är kopplad till. Headsetet är också skönt att använda då kuddarna sitter bra över öronen, med ett tillräckligt tryck så den sitter stabilt på huvudet. Kvalitén på lurarna är också bra med en härlig aluminiumfinish som gör den tålig och håller vikten nere så den inte känns tung att bära med sig eller under användande.

Vill du ha något som är enkelt och snabbt att komma igång med så tveka inte. Här får du ett headset som fungerar bra till spelande både på PC och konsol, och även för att lyssna musik på mobilen. Ljudet och friheten i hur den kan användas gör att priset känns obetydligt.

Lägsta pris vid publicering är 1 489 kr.

Föregående Nästa
Haha bra du hittade något som funkar om inte annat ;) 15/03 @uberpwnage2.0: Ja allt passar ju inte alla verkligen. För de som gillar dessa och kan ha dem på huvudet så kändes de verkligen gedigna. Jag gick totalt bet på att hitta något bättre, utan nöjde mig med mellanmjölk för att få just ett headset - ett Stee... 14/03 Tråkigt att höra! Allt är ju en smakfråga och vi kommer inte alla tycka likadant :) Hoppas du hittade något annat som passar. 14/03 Mer eller mindre precis min erfarenhet av headsetet. Själv var jag tämligen besviken över ljudkvaliteten som det hypats så mycket runt. Sålde vidare mest för att comforten som var en annan sak som hypats mycket i recensioner jag sett och läst glänste... 13/03 Det står väl klart och tydligt hur testpiloterna fungerar? Om inte - vad behöver göras tydligare? Så här funkar det: de förser oss med en produkt de vill ha testad av en testpilot, men de har inget inflytande över vad testpiloten skriver. Vill kunden... 13/03 Hur bra skulle du säga att trådlösa lurar är i dagsläget, och vad behöver man ligga i för prisklass? 13/03 Hej! Som två andra personer redan berättar så står det högst upp i artikeln (och innan man klickar in på den) att det är sponsrat material. Dock har de som bistår med produkten inget inflytande i själva texten utan jag skriver vad jag känner för. Har... 13/03 Detta brukar komma upp vid dessa artiklar, men det står längst upp t.ex. att det är sponsrat innehåll. 13/03 Vilket headset rekommenderar du som helt eliminerar tinnitus om jag får fråga? Sen så är artikeln skriven av en testperson och det framgår tydligt att företaget inte har någon påverkan på recensionen. Det framgår även nackdelar i recensionen. Tror du... 13/03 Det är inte bra, jag som har tinnitus blir plågad av det headsetet, sen ska ni väl, i ärlighetens namn skriva att dom sponsar er. 13/03
Skicka en rättelse