Testpiloten Grukk testar ett gamingtangentbord från HP Omen, vilket skryter med optisk-mekaniska brytare för extra snabb responstid.

Slutsats

Efter att ha testat HP Omen Sequencer en period så känns det som ett bra tangentbord för den som tycker om det iögonfallande utseendet. Det är stadigt, rejält och har mycket extra att erbjuda utöver det som kommer med vanliga tangentbord.

Det största problemet är priset. HP Omen Sequencer kostar omkring 1 400 kr vilket känns något dyrt, speciellt då det finns så många andra bra tangentbord för runt samma pris eller billigare. Är du såld på utseendet, den smidiga volymkontrollen, sugen på den optiska avläsningen och inte kommer sakna Home-tangenten så är HP Omen Sequencer perfekt för dig. Belysningen är mysig och lättinställd, vilket ger en trevlig atmosfär i datorhörnan.

Trots att det varit en trevlig bekantskap i några veckor blir det dessvärre ingen rekommendation från mig. Men det betyder inte att det är ett dåligt köp. Som sagts tidigare, vad som är ett bra tangentbord är väldigt subjektivt.

Positivt
+ Bra brytare
+ Enkelt att ställa in RGB-belysningen
+ Stadigt på bordet
+ Trevligt ljus

Negativt
- Dyrt
- Något vingliga tangenter längs med kanterna

Tänkvärt
• De blå brytarna låter mycket
• Makron är inte det lättaste att få igång

Skicka en rättelse