Tips från proffsen – men de lever inte alltid (läs: någonsin) som de lär.

Med Call of Duty: Black Ops 4 hakar den långlivade serien på spelbranschens hetaste trend på länge: Battle Royale. Blackout heter det nya spelläget, som sätter 100 spelare mot varandra i en fight om att vara sist kvar på kartan.

Calle och Gurra har sedan releasen den 12 oktober gett sig i kast med att bemästra Blackout och delar i klippet ovan med sig av sina bästa tips för hur man lyckas – tips som de inte alltid följer till punkt och pricka.

Klicka för mer information

Våra bäst tips för lyckat lir i Blackout

1. Lär dig kontrollerna innan du ger dig in i hetluften

Håll inne hoppknappen för att läsa ut din wing suit! Viktigare än allt annat.

2. Etablera dominans redan under uppvärmningen

Slå så många du kan på plytet innan matchen startar. Detta för att visa vem som bestämmer i lobbyn – du. Det här kommer sätta skräck i dina fiender innan ni ens hunnit hoppa från helikoptern, vilket bäddar för en runda där du och dina lagkamrater har det psykologiska övertaget. Var Batman!

3. Skapa en plan och följ den

Det kanske svåraste tipset att följa, men också det viktigaste. En dålig plan är bättre än ingen plan alls. Tro på tanken, helt enkelt! Var också beredd på att ändra din plan i stunden om det skulle dyka upp oförutsedda hinder.

4. Hotzone eller skogspromenad?

Alternera mellan att landa i områden där alla andra landar och avlägsna ställen på kartan. En helkväll med Blackout görs bäst om du tillåter dig själv att andas frisk skogsluft mellan varven och ta in miljöerna innan helvetet brakar lös. Blir pulsen för låg finns Construction Site alltid där inför nästa runda, om du är sugen på lite snabb action.

5. Fira de små segrarna

Att vinna är inte allt! Passa på att fira de små ögonblicken. Kanske står du och dina lagkamrater kvar som segrare när matchen är över, men ni fick minsann in en träff på någon när rundan startade. Njut av det lilla och finn glädje i de små segrarna!

Har du fler tips som hjälper dig till seger - skriv i kommentarerna!

Advertisement
Skicka en rättelse
Ser ut som när jag spelar battleroyal spel. Fummlar mest omkring :D 22/11 Osäker på Blackout, men vanliga MP ska vara 60 Hz i (typ) alla serverregioner nu. 22/11 Haha fy f*n vad bra :P Blir lite sugen på att prova detta. Hur står det sig mot PUBG? Flytet i Blackout ser riktigt bra ut. 22/11 Hur är det med servrarna nu? Körs de i i 60hz? 22/11 De släpps rätt mycket patchar vilket gör att de"bästa" vapen i spelet förändras. Mina topp vapen just nu Snipers Outlaw sniper som dödar det mesta på två skott. SDR (eller vad den heter) som en budgetvariant av Outlaw AR ICT sjukt stabil med fullmod Mad... 08/11 Finns en del ja, de flesta verkar vara överens om att assault rifles är bättre än SMGs och shotguns, SMGs är sämst, shotguns är bra i närstrid såklart men de flesta encounters i BR är inte så nära så ett AR är ett minimum att ha på sig. De bästa brukar... 07/11 Lysande! 🙂 07/11 Bra tips om bakljusen! Jag känner mig ganska vilsen gällande vapnen i stort. 07/11 För er som inte spelar med headset så är det ett måste, jag gjorde inte det i början men när jag började så blev det fan så mycket enklare! Kolla också baklyset på alla 4 hjulingar, lyser de så har de använts! Koshka är fantastisk om man får tag på den. 06/11 Älskar alla tre spellägen, men Blackout börjar bli mig kärast (3 spel i ett? Men det går väl inte?). Dock måste jag säga att jag är och förblir imponerad av alla spelare som skuttar omkring som kaniner samtidigt som de sveper kameran i 360grader men som... 06/11