Vad kan du om Battle Royale och Smite-skaparnas tolkning av det just nu tokpopulära spelsättet - får du alla rätt är du med i dragningen av valfritt spel från Webhallen!

Battle Royale må vara en het trend i spelbranschen men vet varifrån uttrycket kommer ifrån? Sådan kunskap kan nämligen ge dig ett valfritt spel från Webhallen men då måste du också få alla rätt i vårt quiz om Battle Royale i allmänhet och Realm Royale i synnerhet.

IDKFA: Svaren på många av frågorna hittar du i vår guide för spelet i vår medlem Walter Iegos härliga krönika om just Battle Royale.

Klicka här för komma till betan Realm Royale på valfri plattform

Första frågan borde vara: Vad Fan är Ream Royale? Och håller med föregående talare, så länge ni gör klart att det är sponsrad reklam ni sysslar med så borde inte folk bli så sura. 20/12 Ja, det låter klokt tycker jag :) Finns säkert saker som kan vara mindre bra genomförda, eller som kanske inte faller väl ut hos alla, men jag tror ni har hyfsat bra koll på vad som fungerar och inte fungerar samt hur er demografi ser ut (går väl iofs... 19/12 Absolut, så ser vi ju det också (annars hade vi inte publicerat) men vill som sagt vara väldigt ödmjuka inför att den här typen av samarbeten kan uppfattas som negativa =) 19/12 Det här var väl högst relevant? Det skrevs en artikel om BR-läget, det skrevs en artikel om spelet, det är publierat på en spelsajt och är en genre som är väldigt populär rent generellt. Däremot vet jag inte hur demografin ser ut på sajten om den träffa... 19/12 Oavsett om man ser det eller ej tycker jag det är viktigt att diskutera hur vi kan göra betalda samarbeten bättre. Målsättningen är ju att det ska vara relevant material. 19/12 Should have gone to Specsavers! Hur har man kunnat missa att något av detta är sponsrat material? :> 19/12 Jag tyckte det framkom tydligt att detta var ett "sponsrat quiz". Även helt klart bra sätt att det drar in lite deg till er, finns inget att klaga över detta. 18/12 Vi har helt öppna med att detta är ett betalt samarbete, så jag ser inte riktigt skammen i det. Samarbeten som dessa är ett sätt att finansiera vårt arbete att driva en av Sveriges få kommersiella spelsajter, där såväl anställda som frilansare får betal... 17/12 10/10 :D Men den sista frågan samt hur många klasser det finns var ren tur :p Även om jag aldrig spelat Realm Royale har jag sett lite livestreams av det vilket hjälpte. 17/12 Är inte detta ett lite skammfullt sätt att marknadsföra Realm Royale på ? 17/12
Skicka en rättelse