I samarbete med Realm Royale

Denna artikel produceras i samarbete med Realm Royale. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Vi streamade Realm Royale i hopp om att ta i alla fall en vinst och efter ett par korta matcher kulminerade allt i en dalgångsduell. En liten undanmanöver och vi lyckades stå ensam kvar. Vi testade också att lira i en squad med random, vilket nästan gick hela vägen in i kaklet.

Fem snabba tips!

  • Dra snabbt ner på marken och används hästens snabbhet för att nå områden att loota lugn och ro, om du inte är en sådan person som föredrar att börja fightas i samma sekund du laddar.

  • När du förvandlats till kyckling, hoppa och spring åt olika håll. Många vapen är projektilbaserade vilket gör att din fiende måste försöka förutspå var du kommer att vara någonstans när skottet kommer fram. Det är sjukt tillfredsställande att återgå till människoform och göra slut på personen som knockat dig.

  • Armor är lättast att få tag på via smedjorna. Du dricker de gula flaskorna på G, medan hälsa är på i ursprungskonfigurationen kopplat till H.

  • På tal om konfigurationer, var inte rädd att anpassa dem efter eget tycke och smak. Vi tyckte till exempel att det var ganska krångligt att nå förmågor på 4, lättare att ha det direkt på musen om du har en knapp över.

  • När du dödat en fiende av annan klass än du själv kan du välja att byta ut din klassförmåga mot deras. Fiender blir ganska överraskande när en warrior använder blink.