Strax innan jul gjorde vi på FZ comeback på helig mark för många svenska gamers - Dreamhack i Jönköping - och denna gång smällde vi upp en kalasfin monter tillsammans med Western Digital. Vi hade självklart ett gäng speldatorer på plats och i dessa satt det såklart lagring, annars går det ju inte att spela.

Vi fick med oss dessa tio hårddiskar hem men vi insåg ganska snabbt att de bara skulle ligga och samla damm på redaktionen, varför vi nu tävlar ut dem till er. Du kan se dem testkörda, med spel såsom Quake Champions och Black Ops 4 men sedan de tre dagarna har de alltså inte används.

Prispotten består av följande enheter:

Modell och kapacitet

Antal

Cirkapris per styck

WD Black 3D NAND NVMe SSD 500GB M.2

2

1200 kr

WD Black 3D NAND NVMe SSD 250GB M.2

2

800 kr

WD Black SSD 512GB M.2 PCIe

1

1700 kr

WD Black SSD 256GB M.2 PCIe

5

950 kr

Western Digital ville också låta hälsa att du just nu får spel från Ubisoft (Rainbow Six: Siege Advanced Edition eller Assassin's Creed: Odyssey) när du köper utvald lagring hos antingen Webhallen eller Dustin.

Tävlingen är öppen till och med 20 januari.

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i FZ:s tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta FZ vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • FZ:s medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till FZ.

  • FZ kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har tre dagar på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på FZ senast någon dag efter tävlingens avslut.

  • I de fall där vinnare utses av en jury består denna av representanter från FZ och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. FZ svarar inte på frågor om skatteregler.