I samarbete med Realm Royale

Denna artikel produceras i samarbete med Realm Royale. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Battle Royale har dominerat spelvärlden under det senaste året men vem skulle egentligen vinna om vi körde det på riktigt? Den ärrade chefredaktören Calle, dvorak-ninjan Anton eller comeback kid Robin som FZ-veteraner borde känna igen från förr. Detta, och andra frågor, får du besvarade i en video vi kallar Nerf Wars, som vi gjorde i samarbete med Realm Royale från Hi-Rez Studios.

Förutom att kröna den ultimate soldaten försöker vi också ta reda på om gamla multiplayer-myter stämmer, såsom om du får samma träffsäkerhet när du crouchar i hoppet som när du står still. Och om det någonsin går att vara snabbare än en sniper som har dig i sitt sikte. Dessutom testar vi nerverna i en Wilhelm Tell-utmaning.

Highlights-länkar i klippet!

Som du säkert märkt har vi i vårt samarbete med Hi-Rez Studios gjort fler artiklar och videos. Om du är nyfiken på spelet har vi en behändig guide över vad som skiljer det mot andra Battle Royale-spel. Du kan också se oss ta vår första vinst samt testa dina kunskaper om spelläget i allmänhet och Realm Royale i synnerhet i ett quiz.

Klicka här för komma till betan Realm Royale på valfri plattform