I samarbete med MSI

Denna artikel produceras i samarbete med MSI. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Klockan 18.00 ikväll bränner vi av en tre timmar lång kvällsstream tillsammans med MSI, som tagit med sig tre stycken GS75 Stealth-laptops utrustade med NVIDIA Geforce RTX 2080-kort med Max-Q design till kontoret. Vi ställer till med livesänt mikro-LAN direkt från studio 31 på Kungsgatan tillsammans med tre av våra läsare. Bakom skärmarna hittar vi @Zimpan och @73mpl4R, förstärkta av vår kompis (tillika Youtube-kreatör) Polski! Kommentatorer och streamvärdar för kvällen är Calle “Klätterspindeln” Johansson-Sundelius och Gustav “Gosling” Höglund.

Under kvällen kommer medlemmarna att ge sig i kast med Firestorm-läget i Battlefield V, jaga förstaplatsen i Apex Legends och, ja, vad mer? Det tredje spelet är nämligen upp till er att rösta fram under kvällen! Både PVP-läget i The Division 2 och taktiskt action i Rainbow Six: Siege finns som alternativ.

Ni som tittar kommer också ha möjligheten att påverka precis hur slipstenen skall dras. Under kvällen kommer Calle och Gurra att föreslå modifikationer till spelandet, såsom: “Endast granater och melee nästa runda!” Ni röstar fram det bästa (eller värsta?) alternativet, som spelarna sedan måste följa.

Klockan 18.00 ikväll alltså! Slå dig ned framför skärmen, kolla på streamen och häng med andra FZ-läsare i chatten. Välkomna då!

MSI GS75 Stealth med NVIDIA Geforce RTX 2080 Max-Q

Under kvällen kommer medlemmarna att spela på var sin MSI GS75 Stealth-laptops, som kommer utrustade med 17-tums 144 Hz-skärmar, 8:e generationens Intel i7-processorer och Nvidias nya RTX 2080-kort med Max-Q design. Med andra ord datorkraft så att det räcker och blir över.

  • CPU: Intel Core i7-8750H

  • Grafik: Geforce RTX 2080 Max-Q 8GB GDDR6

  • RAM: 32 GB DDR4 i 2 666 MHz

  • Chipset: Intel HM370

  • Lagring: 512 GB SSD (M.2)