Innan vi opererat in ett usb-uttag rakt in i hjärnbalken har vi dömda att använda våra köttpinnar för att skicka bokstavskombinationer till varandra över vida webben. Och visst är det intressant att vi i spelvärlden nu är tillbaka till ursprunget, där klickiga mekaniska tangentbord återigen är standard. Fast 90-talets kommunalgrå färg har vi glädjande nog fimpat, till förmån för gamer-svart och möjlighet att lysa upp tangentborden med miljontals färger.

Idag kan du också välja mellan en rad olika alternativ vad det gäller storlek - från fullstora makrofester till slimmade lösningar där varenda millimeter används. In kliver Corsair med en ny modell, K65 RBG Mini, som tillhör den sistnämnda skaran och sorteras in i tangentbordskategorin som kallas 60 % (av standardstorleken). Därför är de lite nyfikna på vilken storlek du föredrar till din gaming-pc.

Personifiera ditt tangentbord med nya färger på tangenterna

I samband med detta lanseras också nya uppsättningar med tangenter så att du kan personifiera ditt tangentbord ännu mer. Dessa är kompatibla med modellerna K100 RGB, K60 PRO Series och K65 RGB Mini och finns tillgängliga i sex olika färger. Självklart kan du mixa och matcha precis som du vill.

Origin Red

Elgato Blue

Arctic White

Onyx Black

Rogue Pink

Mint Green

Snabba fakta om K65 RGB Mini:

  • Kompakt form, bara 60 % av storleken av ett standardtangentbord

  • Corsair Axon Hyper-Processing Technology med 8,000 Hz hyper-polling (säg det snabbt tre gånger!) vilket ger åtta gånger snabbare överföring än traditionella gamingtangentbord

  • Cherry MX RGB Red-brytare med individuell ljussättning som du kan ställa in hur du vill via mjukvaran Icue

  • Flätad och avtagbar usb-kabel

  • Trots kompakt form kan du genom olika knappkombinationer komma åt olika profiler, ljussättning och mediakontroller

  • 8 MB minne för lagring till upp till 50 olika profiler och ljusseffekter i upp till 20 lager.