Vintern är här och sakta men säkert kryper utomhustemperaturerna nedåt. Därför är det perfekt att stanna inne i värmen framför speldatorn. Under skalet på datorn är dock värmen inte önskvärd, men NZXT har lösningen på höga processortemperaturer, nämligen vattenkylare i Kraken-serien. Med Kraken i fokus startade NZXT förra månaden en tävling som nu är avgjord.

I prispotten ligger ett komponentpaket till ett värde om cirka 3 500 kronor, bestående av stilfulla och välventilerade chassit NZXT H510 Flow, nätaggregatet C750 och den kompetenta slutna vattenkylaren Kraken X63 RGB i vitt utförande. Med alla rätt på frågorna samt trovärdig och dubbelbottnad processorreplik vinner @Puttrich tävlingen och det fina priset.

Pasta till frukost? Och med ny kylare blir det svårt att bränna bort dessa kalorier.

Utslagsfrågan gick ut på att hitta på det första en processor säger när en gammal halvkass kylare och höga temperaturer ersatts av en högpresterande Kraken-variant. Konkurrensen var stenhård mellan bidragen, men (kyl)pasta- och temperaturhumor smäller högst. FZ och NZXT önskar @Puttrich stort grattis och tackar alla tävlande för välskrivna bidrag.

Sponsras av NZXT

Denna artikel produceras i betalt samarbete med NZXT. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.