Sommaren är på ingång och det innebär långa dagar och sköna kvällar som är perfekta för spel och film. Specifikt skräckfilm är ämnet för veckans fråga – ett ypperligt tema för att komma i stämning inför dagens lanseringen av det filmiska skräckspelet The Quarry. Rysaren är inspirerad av The Cabin in the Woods och Jag vet vad du gjorde förra sommaren, och därför handlar veckans fråga kort och gott om vilken skräckfilm som är din favorit.

I formuläret nedan finns ett gäng omtyckta (eller fruktade) alternativ listade. Rösta på din favorit och komplettera dit svar i kommentarstråden, för att övertyga FZ:s medlemmar om att just ditt val är den bästa skräckisen!

Sponsormeddelande

The Quarry finns nu att köpa

Det Supermassive Games-utvecklade skräckspelet tar vid när sommarlägret i gemytliga Hackett's Quarry når sitt slut, men stöter på patrull. Ditt uppdrag är att ta alla besluten, och således är det du som bestämmer vem som överlever de mystiska farorna som lurar i skuggorna. Spela själv eller med upp till sju vänner; i beckmörker eller med alla lampor tända.

Från och med idag finns The Quarry att köpa och spelet finns tillgängligt till Sony Playstation 5 och Playstation 4, Microsofts Xbox Series X/S och Xbox One, samt till PC via Steam. Läs mer.

Sponsras av 2K
Denna artikel produceras i betalt samarbete med 2K. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.