Första tiden i World of Warcraft, den episka vinsten i Starcraft eller mötet med Butcher i Diablo.

Om några veckor går årets Blizzcon av stapeln, ett stort evenemang i Blizzard-spelens ära som hålls i Anaheim Convention Center. Sedan några år tillbaka är det ännu lättare att följa mässan hemifrån genom virtuella biljetter. Men, dessa kostar en slant, och i år är det säkert ännu högre intresse kring dem då innehavare får tillgång till demot av World of Warcraft Classic.

Vi har dock fått fem biljetter att tävla ut och vad passar då bättre att dra igång en helgsnackis om dina bästa minnen från Blizzards spel? Snacka av dig i kommentarstråden om hur du med nöd och näppe överlevde din första raid i Azeroth, byggde ett episkt försvar Starcraft eller blev bättre än polarna på att levla din hjälte i Warcraft 3.

Efter helgen drar vi fem deltagare i tråden som får varsin virtual ticket till Blizzcon.

Ehh, jag tror något är fel. Min inbox är tom? Skämt åsido, gz till er som vann även om jag är jelly som bara den :) 29/10 Nu har jag skickat ut fem virtual tickets till våra favoriter, kolla inboxarna och stort tack till alla helmysiga bidrag! 29/10 Nej, Red Dead tog allt fokus, ordnas på måndag! 27/10 Blev det sagt vilka som vann? 27/10 Mitt bästa/värsta minne med Blizzard var nu i veckan, när jag bröt båda armarna och kan inte spela på någon månad, minst. Min mamma skrev till Blizzard och frågade hur hon kunde muntra upp mig eftersom jag spelar WoW varje dag.. Och Blizzard svarade då... 21/10 Förord Köpte WoW på vägen hem efter ha spenderat ett år på ett internat på en folkhögskola upp i norr 2005. Jag var ung, mitt hjärta var krossat av den icke-sanna kärleken och polarna rekommendera att jag dränkte mina sorger i ett spel som hette World... 21/10 Låter mer som ett sorglig minne 21/10 Min första karaktär en Tauren Warrior någon gång i början av TBC När jag hade questat ett par timmar så fick jag ett quest att jag skulle ta mig till Orgrimmar, vi satt ett par vänner på ventrilo så jag frågade hur jag kommer dit. Och dom förklarade väg... 21/10 Bästa minnet måste vara från 2018-09-02. Jag avslutade min prenumerering, insåg hur värdelöst spelet är och vilken avsmak jag fått för allt som har med World of Warcraft att göra. 21/10 Jag ser väldigt lite kritik om att man ska behöva betala för att se en stream från en av de största spelutvecklarna i världen? Folk är snabba på att klaga på Star Citizen men jag ser inget klagomål mot ett företag som har några av de största spel titlar... 20/10
Skicka en rättelse