I samarbete med Activision

Denna artikel produceras i samarbete med Activision. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Uppdatering: Tävlingen är avgjord!

Ett stort tack till alla som bidrog med finurliga förslag på shinobiproteser. De vinnande bidragen är utvalda och medlemmarna kontaktas under dagen via PM. Här är deras bidrag:

Originaltext

Fredagen den 22 mars bjuder Hidetaka Miyazaki och gänget på From Software upp till "kasta kontrollen i väggen"-svår dans, då det efterlängtade Sekiro: Shadows Die Twice släpps till PC, Xbox One och Playstation 4.

Spelet ges som bekant ut av Activision, och förra veckan var Calle och Gurra på besök för att spela genom passagen som visades upp på förra årets Gamescom-mässa. Redaktionens fejknorrlänning visade att det går lika bra att radera Corrupted Monk-bossen som det går att fimpa framsidor. Nästan! Några jojkskrik blev det allt på vägen.

Tävla och vinn!

  • Tillsammans med Activision tävlar vi ut 5 exemplar av Sekiro: Shadows Die Twice till valfri plattform.

  • Vi ger även två medlemmar möjligheten att hänga med Calle och Gurra till Activision den 22 mars för att spela spelet och ge Gurra en fight om titeln som Sekiromästare på FZ. Detta förutsätter att du kan vara i Stockholm den 22 mars.

Berätta hur!
En viktig del av Sekiro: Shadows Die Twice är alla olika tillhyggen som spelaren fäster på sin shinobiprotes. I trailers för spelet har vi bland annat kunnat se hur eldkastare, yxor och kaststjärnor används för att puckla på fienden.

Nu vill vi ha in era bästa förslag på snillrika tillhyggen att montera på huvudkaraktärens arm. Kanske gör dessa entré i ett framtida Shadows Die Thrice? Humor premieras, de bästa svaren vinner!

Bidragen skickas in i kommentarstråden nedan! Text, bild och video är alla tillåtna medel för att sälja in era förslag. Meddela också i tråden om du är intresserad av att vinna en plats till studiobesöket den 22 mars utöver spelet.

Vi vill ha in ditt bidrag senast måndag den 18 mars.