I samarbete med Lenovo och Dustin

Denna artikel produceras i samarbete med Lenovo och Dustin. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Tävlingsdags! Våra vänner på Lenovo och Dustin bjuder in FZ-läsarna att tävla om speldatorn Lenovo Legion T530 med GTX 1660 Ti-kort, 512 GB SSD och 16 GB RAM, samt en Lenovo Tab P10 med 10,1 tums 1920 x 1080-skärm och 32 GB lagring.

Klicka på länkarna för att läsa mer om produkterna, som ingår i en kampanj på Lenovos gamingsortiment hos Dustin!

Tävla och vinn!

Som bekant vill vi på FZ anordna resor tillsammans med er läsare. På order av Jocke har resten av redaktionen åkt till Djursholm för att hitta den perfekta FZ-bussen. Med hjälp av bilderna nedan är det din uppgift att beskriva en scen från denna rafflande exkursion! Photoshoppa in pratbubblor, föremål och bakgrunder för att skapa det roligaste scenariot, så har du alltså chansen att vinna en fläskig speldator eller en gedigen tablet från Lenovo! Deltar gör du genom att bädda in ditt bidrag i forumtråden till denna nyhet!

Vi vill ha ditt bidrag senast söndag den 9 juni klockan 23:59!

Förstapris

Andrapris

De två vinnarna dras i början av nästa vecka. Lycka till allesammans! Eventuella frågor eller funderingar svarar vi på i kommentarsfältet!

---

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i FZ:s tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta FZ vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • FZ:s medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till FZ.

  • FZ kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har tre dagar på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på FZ senast någon dag efter tävlingens avslut.

  • I de fall där vinnare utses av en jury består denna av representanter från FZ och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. FZ svarar inte på frågor om skatteregler.