Det har blivit dags för den tredje och avslutande tävlingen för årets E3-mässa, som vi presenterar i samarbete med Omen by HP. Våra mässgiganter Calle och Emil har återigen blivit utmanade för vår underhållnings skull, och den här gången tävlar de i något så spartanskt som rå armstyrka. I prispotten den här gången hittar vi det mekaniska tangentbordet Omen by HP Keyboard 1100 (värde 1 499 kr) med blå Cherry MX-brytare.

Var med och tävla om det mekaniska tangentbordet Omen by HP Keyboard 1100!

Tävla och vinn!

I den tredje och avslutande utmaningen korar vi mässans mesta mässarm! Calle och Emil har under E3-veckan kånkat runt på två stycken väskor innehållandes kameror, stativ och annan tung utrustning – för att kunna ge er intervjuer och intryck av finaste slag. Men vem klarar av att hålla en sådan väska med utsträckt arm under längst tid?

Er uppgift är att gissa vem som håller väskan i utsträckt läge längst, samt vilken tid vinnaren gör detta på. Vi vill, precis som förra gången, att ni också motiverar varför just Calle eller Emil vinner.

Tävlingen håller på fram till söndag vid lunch. Vi vill ha in era bidrag senast 11:59 den 16 juni! Deltar gör ni i kommentarsfältet nedan.