I samarbete med Lenovo och Dustin

Denna artikel produceras i samarbete med Lenovo och Dustin. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Tävling – Photoshoppa redaktionen och vinn speldator och tablet från Lenovo!

Strax innan E3 skickade Jocke ut redaktionen på ett ärofyllt (och fiktivt) uppdrag i Djursholmstrakterna: Hitta en FZ-buss värdig namnet! Ni fick i uppdrag att skapa seriestrippar som beskrev vårt äventyr och till er hjälp hade ni en serie exempelbilder på oss.

Lenovo och Dustin var med och presenterade äventyret, och kreatörerna bakom de två bästa bidragen stod att vinna speldatorn Lenovo Legion T530 samt en Lenovo Tab P10 tablet.

Bidragen var många och kreativa så det förslår! Det var inte helt lätt att välja vinnare, men FZ – vi har ett resultat! Öppna stycket under för att se vinnarna.

Förstapris (Lenovo Legion T530) går till @Hiz med den tidiga favoriten "Den har en säng.." Stort grattis och tack för skratten!

Andrapriset (Lenovo Tab P10) går till @Kago1316 för sitt bidrag "Allt med?" Grattis till dig också, önskar vi på redaktionen!

Vi vill även på att nämna det imponerande bidraget "Provkörning på Djursholm!" av medlemmen @Statsmakten. En illustration vi hoppas kunna pryda redaktionsrummet med i höst!

Grattis till vinnarna, önskar vi på redaktionen!