I samarbete med Western Digital

Denna artikel produceras i samarbete med Western Digital. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Idag är det den första söndagen i december och vi sparkar igång den första av fyra adventstävlingar - först ut är en prispott med spelhårddiskar från Western Digitals Black-serie. Förstapriset är en biffig rackare på hela 8 TB lagring med aktiv kylning (värde 2849 kr) och andrapriset är en lite mer portabel variant med ändå rejäla 2 TB lagring (värde 1099 kr). Tillräckligt för att installera Call of Duty: Modern Warfare ett dussin gånger.

Upplägget är enkelt och alla som läst Kalle Anka borde känna igen konceptet "Finn X Fel!" men vi har tagit det till nästa nivå med multimedia. Din uppgift blir att titta igenom de två klippen nedan och hitta tio saker som skiljer dem visuellt åt. Och då snackar vi konkreta saker, inte hur jag står eller hur jag säger något.

Skriv ner detta i formuläret nedan, motivera varför du behöver en jättehårddisk till din dator eller konsol. Har du alla rätt har du chans att vinna.

Just nu - 10 % rabatt på P10-modellen i både 2 och 4 TB hos Dustin

Priser och tekniska specifikationer

1:a pris - värde 2 849 kr

WD Black D10 Game Drive 8 TB

Kapacitet

8 TB

Anslutning

USB 3.2 Gen 1

Extern enhetstyp

Portabel

Typ

Hårddisk

Hårddisktyp

Extern hårddisk

Max dataöverföringshastighet

250 MBps

2:a pris - värde 1 099 kr

WD Black P10 Game Drive 2 TB

Kapacitet

2 TB

Anslutning

USB 3.2 Gen 1

Extern enhetstyp

Portabel

Typ

Hårddisk

Hårddisktyp

Extern hårddisk

Max dataöverföringshastighet

140 MBps