Maxa sista året innan Playstation 5 med en fläskig spelmaskin från Sony.

Kommer du ihåg när man var liten och ibland önskade sig något så mycket att man satt och gjorde egna små skapelser. Gameboys av pärlor, stationära konsoler av kartong och gnissliga tuschpennor? Den ungdomliga kreativiteten ska du kanalisera om du vill vara med och tävla om ett Playstation 4 Pro.

Denna tog tio minuter att göra för en person med tummen mitt i handen, så inget gnäll nu!

Sonys spelmaskiner fyller 25 år och för att fira detta låter vi alltså en medlem antingen uppgradera sitt gamla Playstation 4 eller ta klivet in i plattformen med toppspel såsom God of War, Spider-Man och nu senaste Death Stranding. Och vara helt redo när The Last of Us Part Two och Ghost of Tsushima.

För att delta gör du följande

  • Skapa något Playstation-relaterat i valfritt material, även digitala teckningar och dylikt går bra.

  • Använd valfri bilduppladdningstjänst och limma in bilden i ett inlägg i denna nyhets kommentarstråd.

  • För att undvika eventuella fusk, lägg en liten lapp där det står "FZ" bredvid din skapelse

  • Innan den 2:a advent är slut vill vi ha ditt bidrag.

  • En jury bestående av Geeks-anställda kommer att utse det bästa bidraget.

  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Låt bästa pysslare vinna!

Det verkar som om vi redan fått se den kommande PS5 versionen av Sonys Dualshock i ett par läckta patentansökningar, men jag valde ändå att skapa min egna version av kontrollen jag spelat med sen 1995. Min version kommer med justerbara analog sticks (ri... idag 15:31 Länge sedan man höll på med CAD men det går. https://imgur.com/9RtmKtv igår 22:39 Barnen bidrog med plattorna jag med FZ logga. Aldrig sett sådan speed i pärlverkstaden :) https://www.bildtagg.se/bild/4h62afzd265fvhk9k2fkuo (https://www.bildtagg.se/bild/4h62afzd265fvhk9k2fkuo) igår 20:18 <a href='https://www.bildtagg.se/bild/01480akj6pau2wlm1fle4ja' target='_blank'><IMG src='https://www.bildtagg.se/file/01480akj6pau2wlm1fle4ja' /></a> 3d utskriven Playstation med mitt namn och i Love FZ.se 😊 igår 19:57 Som liten hade vi inget tv-spel hemma så jag gjorde såna här. http://imgur.com/gallery/IBaJOg6 (http://imgur.com/gallery/IBaJOg6) Genom att limma eller tejpa en ram på ett papper och lämna en öppning i botten så kunde jag röra spelare och boll "fritt"... igår 18:59 <a href='https://www.bildtagg.se/bild/9k5vff86virh4f3vsefe7xqm'>LÄNKTEXT</a> bild (<a href='https://www.bildtagg.se/bild/9k5vff86virh4f3vsefe7xqm'>LÄNKTEXT</a>) Sonens inlägg 😀 igår 18:09 Varje fredag. 03/12 https://youtu.be/O4luKn8wqUc Här är mitt bidrag till tävlingen. Jag hoppas att den får ligga uppe en vecka i alla fall och inte tas ned p.g.a. musiken eller så, men jag tänker att det är inte i kommersiellt syfte samt har tillräcklig verkshöjd, särart... 03/12 "Blecka Fredag"? 03/12 Man ser det man vill se. Hade Systembolaget haft Black Friday-kampanjer hade jag förmodligen köpt ett och annat där =) 03/12
Skicka en rättelse