FZ, vi har ett resultat. I vår tävling tillsammans med Seagate, där vi tävlade ut en 2 TB Game Drive till Playstation 4. Uppdraget var att beskriva ett monstruöst stort spel som skulle fylla hela disken. Efter att ha gått igenom bidragen säger vi säger grattis till..

@lampis och @mediocreman!

Som alltså vinner tävlingen med sina bidrag som beskriver Fable IV respektive Ultimate Pratkvarn - Office Edition. Grattis till er samt ett stort tack till de övriga tävlande för alla fina bidrag!

"Axla rollen att hantera ditt arbete samtidigt som du ska manövrera kollegor som tar riktigt mycket plats. Nu i okomprimerad version för högsta ljudkvalitet. Upplev monologer om husrenoveringar, barn som säger roliga saker och tekniska detaljer som ingen efterfrågat. Få senaste charterresan med släkten återberättad nere i tradigaste detalj medan du sakta drivs mot stupet."

"Det bjuds på handmodellerade regndroppar där ingen droppe är den andra lik, dynamisk mossa som växer i realtid och simulerade ekosystem från bakterier till toppkonsument. Morgan Freeman står för berättarrösten och ungefär hälften av alla Hollywoodstjärnor har spelat in karaktärsdialoger till spelet. Det gör att spelet med lätthet fyller upp 2 TB."

I samarbete med Seagate Game Drives

Denna artikel produceras i samarbete med Seagate Game Drives
Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren. Seagate Game Drive finns att köpa hos Webhallen.