Vinn årets första fullpoängare.

Uppdatering:
En vinnare är korad! Denna har fått sin Dreams-kod i ett privat meddelande, och personen heter...

@Question No7

Stort grattis, och tack till alla som deltog!

Ursprunglig text:
Tidigare i dag recenserade vi Dreams, ett spel där man bygger spel. Sånt har gått att göra i decennier – vissa av oss är gamla nog att minnas Shoot-'Em-Up Construction Kit. Men Dreams skiljer sig från alla andra spelbyggarspel genom att vara bäst i genren. Recensent Fredrik Eriksson blev så tagen att han satte årets första toppbetyg.

Och den här godispåsen kan bli din! Vi kör en snabb Dreams-tävling där vinnaren får ett exemplar av spelet. Tre snabba frågor som du måste besvara senast på söndag om du vill ha chans att vinna. Lycka till!

Skicka en rättelse
Ja, det är definitivt en bra inkörsport. 19/02 Ok, jag förstår var du kommer från. Det dom lyckats bäst med som jag gärna sett implementeras i en PC variant är nog ”gamification” av skapande processen. Har inte kommit så långt in i de hela ännu men gillar de lekfulla. De kraftfullare verktygen på... 19/02 Min initiala kommentar var enbart riktad åt en person som verkade tro att verktygen som finns på en PC att skapa spel med skulle vara mer svårbehärskade eller rentav sämre än verktygen man har i Dreams. Absolut, Dreams samlar allt på samma ställe och... 18/02 @Hordaland: jag antar att du med din åsikt har en egen uppfattning av Dreams samt andra verktyg för att utveckla? Min upplevelse av det säger något annat än det du beskriver. Det är i få plattformar där momentet av att ta sig igenom en tutorial är så... 18/02 Orkar inte förklara vad jag menar, lite på grund av att jag tycker att det är kul att framstå som pessimist, men om du tolkade mitt inlägg som pessimistiskt måste du har missförstått mitt budskap med ca 180 grader. 18/02 För något år sedan blev jag kallad årets pessimist på detta forum. Varsågod, ta över facklan och håll den nära dig. Det är din tid nu. ;) 18/02 Om du vill spela otaliga skitspel är det bara att kika in Steam där det dagligen släpps helt värdelösa asset flips. Vill du skapa spel finns mängder av spelmotorer och andra program som gör allt som Dreams kan göra tio gånger bättre och snabbare. Enda... 18/02 Grattis!! Sätt igång och skapa nu. :) Håller själv på att återskapa dm3 från Quake bara för att få en feeling för hur allt funkar. Riktigt kul! 18/02 Fatta då om det även hade släppts till PC :-O 18/02 Grattis @Question No7 Nu vill vi se coola skapelser :) 18/02