Maximera spelupplevlesen, och mobillivet överlag, genom att vinna den senaste gamingmobilen från Asus ROG.

I samarbete med Asus ROG Phone

Denna artikel produceras i samarbete med Asus ROG Phone. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Uppdatering:
Tävlingen är slut och vinnaren korad.

Original:
Asus ROG har sedan den allra första telefonen pushat hårdvaruspecifikationerna i mobiltelefoner framåt. Med ROG Phone II var de bland annat först med snabb 120 Hz-skärm, världens första överklockade Snapdragon 855+, ensamma som att ha ett fläskigt 6 000 mAh-batteri i en flaggskeppstelefon och andra innovativa funktioner som airtriggers baserade på ultraljudsteknik.

Nu börjar bli dags för Asus ROG att lansera sin tredje gamingmobil och eftersom mycket fortfarande är höljt i dunkel vad det gäller specifikationer, utseende och funktioner kan vi tillåtas drömma och spekulera. Och du kan vinna Asus ROG Phone 3 på kuppen!

Tävlingsupplägget är enkelt: beskriv med text, bild eller kanske till och med multimedia vad du skulle vilja ha i Asus ROG Phone 3 vad det gäller hårdvara, funktioner eller hur du vill att den ska se ut. Vill du kunna veckla ut den till en bärbar spelkonsol med 27-tumsskärm eller att den hålla reda på dina autoexec.bat-filer? Kort sagt, hur blir ROG Phone 3 en "Game Changer"?

Ingen gissning är för liten eller för detaljerad så sjung ut i kommentarerna så väljer vi en vinnare i samband med lanseringen. Ställ in en påminnelse och följ avslöjandet live den 22 juli klockan 17:00 svensk tid.

Sjung ut i kommentarerna så väljer vi en vinnare när det börjar bli dags för lansering. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 23 juli.

Skicka en rättelse
wowow, tusen stor gratis, jag drömmer alltid att få denna best mobilen i världen. 31/07 Drömmen vore ifall Asus ROG Phone 3 hade Qualcomm Snapdragon 865 5G, ett GameCool 3-kylsystem, 6000 mAh batteri, 144 Hz skärm med 1 ms responstid, tre kameror där den ena har hela 64 megapixel, Adreno 650-grafik och upp till 512 GB lagring. Att önska... 23/07 Mobilen ska kunna fästas på min panna, skärmen fällass ned över mina ögon för att sedan vecklas ut till en vr-hjälm och ge mig neurofeedback om hur min hjärna mår och ge indikationer på utveckling medan jag gibbar. 23/07 Det finns en sak jag skulle vilja kunna göra. Koppla in ratten, pedalerna, växelspaken och handbromsen. Och då gärna en ställning till luren eller kanske tillomed kopplade till ett VR headset för mobiler 🤔 https://i.ibb.co/McFG041/received-6771666161719... 23/07 Behöver du en barnvakt, en dörrvakt eller kanske en livvakt? Asus Rog Phone erbjuder så mycket mer än bara gaming! https://imgur.com/eKQQ0ar (https://imgur.com/eKQQ0ar) 23/07 Möjligheten att se in i framtiden, hade varit gött nu i gråa tider. https://imgur.com/moXxLzu.jpg https://imgur.com/GATHEv0.jpg 23/07 Spela sin pc-spel på den med en dosa/mus 23/07 En kontroll som inte är en touchpad 23/07 Mitt bidrag är väl allt annat än fläskigt. Men en bra lösning för att få mobilen att stå för sig själv och ha möjligheten att en undangömd sugkopp eller dylikt. Så en kan slänga upp mobilen på sätet framför en när man åker kollektivt vore en "life chang... 23/07 Knappar och ett styrkors på sidorna, största problemet jag har med o spela på mobil idag är ju just att styra med mina bananfingrar. 23/07