Amerikanska Razer tillverkar allt från skärmar till bärbara datorer, men är mest kända för tangentbord, möss och hörlurar. Nu bjuder Razer in FZ:s medlemmar till en rafflande frågesport med tre kompakta Razer Huntsman-tangentbord med nordisk layout i potten.

Vinster

#

Vinst

Värde

1

Razer Huntsman Mini

1 399 kronor

2

Razer Huntsman Mini

1 399 kronor

3

Razer Huntsman Mini

1 399 kronor

Huntsman Mini har formfaktorn 60 procent och fimpar därför numerisk del samt
dedikerade funktions- och piltangenter, i utbyte mot små yttermått. Tangentbordet är utrustat med optiska brytare och därmed registreras tangenttryck när en ljusstråle bryts, något leder till snabbare registrering och längre livslängd. Double-shot-tekniken som används för tangenterna är en annan aspekt som ökar tangentbordets livslängd.

Nykomlingen erbjuds i färgerna "Black" respektive "Mercury", som båda finns med linjära alternativt taktila brytare. För att ha chans att vinna ett av de tre priserna behöver du pricka in de rätta svaren i frågesporten nedan, men även avsluta det hela med en fyndig förklaring på utslagsfrågan. Extra ledtrådar för att lösa frågorna finns på produktsidan för Huntsman Mini.

Tävlingen pågår till och med 15 november. Vinnarna kontaktas därefter genom PM och en artikel med vinnartrions bidrag rullar ut i samband med detta. Stort lycka till!