Razers sortiment av tillbehör för spelande är djupt och brett, men kärnan i det är tangentbord och möss. Nyligen utökades sortimentet med den kompakta modellen Razer Huntsman Mini, som med optiska brytare och formfaktorn 60 procent möjliggör fartfyllt spelande även på små skrivbord.

Vinster

#

Vinst

Värde

1

Razer Huntsman Mini

1 399 kronor

2

Razer Huntsman Mini

1 399 kronor

3

Razer Huntsman Mini

1 399 kronor

För en tid sedan rullade företaget igång en tävling för FZ:s medlemmar, med just tre exemplar av Huntsman Mini med nordisk layout i potten. Tävlingen bestod av en liten frågesport om produkten, i sällskap av en utslagsfråga som handlade om hur den insparade ytan kan användas på bästa vis. Nu har tre fyndiga vinnare korats.

Trion vinner alla varsitt tangentbord och först ut är @Kvadruppelmas, som hädanefter får plats att ha både mus och musmatta på skrivbordet. Med det följer även att jeansrelaterade utgifter sjunker markant och vem vet, kanske att förstärkta gamingbyxor blir verklighet framöver?

Med mer utrymme skulle äntligen kunna ha musen på skrivbordet och en riktigt musmatta. Vill påpeka att efter ett tag är det ändå rätt bra glid på ett par jeans, kommer sakna det. När släpper Razer gamingbyxor med förstärkta byxlår? – Kvadruppelmas

I gränslandet mellan rimligt tävlingsbidrag och roman beskriver @CptEight sin något knöliga relation med sambon – en physalisbuske. Den extra ytan kommer väl till pass när bandet till vännerna från växtriket ska knytas starkare.

Jag är en plant-dad av rang men har på senare tid bråkat mycket med min, i flashback-mått, enorma physalis. Bakgrund: jag har tagit hand om denna physalis sedan november, -19. Jag var oerhört sen på att plantera om den till en större boning och således mådde den lite halvt som halvt en längre period.

I juli fick den äntligen gå från 10l till en kruka på 70l. Den vart som ett barn på julafton och fullkomligt exploderade i tillväxt. Liksom Alfred Wesker visade den ingen respekt för min mansion på 52kvm och försökte därmed ta över min boning, som värst vart den lika stor som drygt halva balkongen. Balkongen gick från en mysig liten plats till ovälkommen. Lite känslan när du börjar ett bra RPG, lär dig några skills och finner harmoni bara för att djupare in i spelet gripas halvt som halvt av panik och nöta dina tangenter medan migränen tickar över grannens förtjusning av en samlingsutgåva av tyska mello-favoriter (true story).

Vi utvecklade en relation av svordomar där vi konstant bråkade om vem som skulle ha rätt att röra sig på balkongen och ibland kunde jag rent sadistiskt bryta en gren, bara för att sedan känna mig ångerfull (mer orolig över det höga priset på ett gäng mögliga bär från hemköp) och ge den lite extra näring som förlåt. Som ni förstår har vi minst sagt ett trassligt förflutet och vi vill båda onekligen ha äganderätt till min bostad. Men liksom jag minns slutet på Silent Hill 2 lämnas jag bara med frustrationen av den där likgiltigheten, "varför besvärade jag mig ens om det skulle sluta så här?".

Men nu, när vi till slut kände att vi behövde gå skilda vägar så ville jag ge den en ny chans till livet. Trots att bären uteblivit sedan tidernas begynnelse klippte jag några grenar och la i vatten och nu exploderar dessa grenar i blomster. Total lycka! Men mina fönster är fulla och den växtlampa jag köpt ser lika odräglig ut som Playstation Stores gränssnitt.

Därmed skulle jag helt klart utnyttja den extra ytan till att omge mig av det o så trendiga växtlivet och curla den med växtlampan, medan jag i ren trots hinkar red bull och nötar Divinity för 5:e gången med min vapendragare samtidigt som jag låter den där youtube-brasan gå på repeat, så jobbet ser min gröna status, nu när tilliten står på spel för oss alla hemarbetare. Kanske skulle jag plåga min Physalis med en och annan göteborgsvits också, det kan den fan ha. –CptEight

Sist men inte minst förklarar @HerrWass hur ett mindre tangentbord öppnar dörren till att precisionsspilla i högre utsträckning, eftersom den kritiska delen av träffytan minskar.

Tänk alla tangentbord man sabbat på grund av att man spillt läsk, O´Boy eller yoghurt över dem. Utrymmet som sparas skulle i alla fall jag använda till att spilla på så jag slipper handla nya tangentbord hela tiden! – HerrWass

Med ett uteblivet svar inom utsatt tidsperiod kliver @Anton_Cimex in som den nya tredje vinnaren, men inte utan anledning: Med en hjärtskärande och humoristisk formulering om en stackars tangentbordsskygg tumme finns bra underlag för att belöna insatsen med ett kompakt tangentbord. Förhoppningsvis kan tummen titta på hockey och spela spel utan ångest framöver!

Jag skulle bara njuta av livet, försöka dra underbara flickshots, utan att tummen ska behöva ha dödsångest över att bli smackad in i tangentbordet. Just nu får min tumme PTSD när jag ser på hockey och nån blir tacklad in i sargen. –Anton_Cimex

Razer och FZ tackar för alla välskrivna bidrag och de många katthistorierna, men önskar även de tre vinnarna ett stort grattis!