Långa spelnätter kräver extra krafter och då kan en slurk Monster Energy vara ett sätt att hålla energinivån på topp. För den som ser fram emot nästa spel i Halo-serien finns dessutom en Halo Infinite-kampanj, där koder på burkarna låser upp exklusivt innehåll och extra XP.

Vinstpaket

  • 1 st. Xbox Series X (bokad och betald!*)

  • 1 st. Monster Energy Gaming-ryggsäck

  • 24 st. Monster Energy Halo Ultra White (energidryck, 18-årsgräns)

Nu drar Monster Energy igång en tävling på FZ med ett rejält vinstpaket i potten, eller vad sägs om fullfjädrade Xbox Series X, en temariktig ryggsäck och en platta gamingdoftande energidryck. Kort och gott allt som behövs för att vara redo inför släppet av Halo Infinite.

Var med och tävla!

Om Monster Energy skulle vara en power-up i Halo Infinite, vad skulle energidrycken ha för effekt? Välj en passande smak och skriv ditt förslag till specialkrafter i diskussionstråden till denna tävling. Det roligaste och mest kreativa förslaget vinner!

Tävlingen pågår till och med 29 december. Vinnare utses av en jury från FZ och Monster Energy och kontaktas via kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM). Observera att du måste ha fyllt 18 år för att delta i denna tävling. Lycka till!

* Till följd av stor efterfrågan och brist på spelkonsoler kan leveransen av tävlingsvinsten komma att dröja tills produkten återkommer i lager.

Visa tävlingsvillkor

FZ:s tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemsskap. Registrera dig här!

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har FZ rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • FZ:s medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på FZ, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från FZ:s tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver FZ och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande regler och lagar. FZ har inte möjlighet att svara på skattefrågor.