I mitten av november rullade utvecklaren Bungie ut den färska Destiny 2-expansionen Beyond Light, som tar rymdäventyret till den iskalla månen Europa. Med den nya skådeplatsen följer också fler uppdrag, nya fiender, ett klimatsystem och givetvis en hel del färsk utrustning att samla och uppgradera.

Guide - Allt du behöver veta inför Destiny: Beyond Light

För att fira lanseringen av expansionen startade Bungie en tävling med Beyond Light i fokus, där tävlingsmomentet var en frågesport med många ledtrådar i vår guide till nyheterna i det purfärska tillägget. En kreativ utslagsfråga om metoder för att besegra fiender och samtidigt hålla värmen avrundade det hela, och nu är en vinnare korad.

Det finns gott om Vex på Europa och då framför andra Goblins. Dessa använder som de flesta känner till ett slags Solarvapen som bränner hyffsat på ens kropp när skotten träffar. För att hålla värmen, men inte dö, gäller det att i lagom takt ta död på dessa Goblins. Att tillåta en del skott träffa en men inte fler än att man klarar av dem. – viochidun

Lösningen är enkel tycker @viochidun, som menar att det räcker att skruva ned tempot i att besegra fiender. Genom att frivilligt låta Goblins få iväg några värmande träffar med sina Slap Rifles då och då, krävs vare sig otympliga kläder, åkarbrasor eller husrum för att överleva både kyla och fiender.

Den finurliga lösningen kammar hem priset i tävlingen, nämligen Destiny 2: Beyond Light Collector's Edition. Utöver expansionen för Steam-plattformen innehåller paketet en hel del fysiska prylar i Destiny 2-stuk. FZ och Bungie önskar grattis och stort lycka till med att testa varmhållningsmetoden i praktiken!