Nästa del i den legendariska Halo-spelserien är i antågande och detta firar Monster Energy på två fronter. Den ena delen är en Halo Infinite-kampanj, där koder från burkarna kan lösas in i utbyte mot exklusivt innehåll och extra XP i det kommande spelet. Den andra delen är tävlingen för FZ:s medlemmar, som kickades igång i början av december.

Vinstpaket

  • 1 st. Xbox Series X (bokad och betald!*)

  • 1 st. Monster Energy Gaming-ryggsäck

  • 24 st. Monster Energy Halo Ultra White (energidryck, 18-årsgräns)

Uppdraget var att uppfinna en rolig och Halo-anpassad power-up, med samma namn som en smak. I tävlingens tillhörande forumtråd finns över 100 inlägg och en stor andel fyndiga kandidater, men nu är vinnaren korad. Med den ingefärsosande smaken "Monster Mule" plockar @Daimonizomai hem segern och belönas med det påkostade vinstpaketet, där Microsofts splitternya toppkonsol är huvudnumret.

The Mule
Monster Mule spawnar en mulåsna som du får rida på genom resten av leveln (eller till den dör). Du får nu använda åsnans egenskaper för att "slåss". Exempel på attacker är "Språngstångas", "Sparka bakut" och "Rumptackling". – Daimonizomai

Den påhittade power-upen drar nytta av det åsneklingande namnet på smaken och förädlar spelet med en fyrfota kompanjon. Med hårdhudad bakdel och träffsäkra hovar är fienden ingen match för Master Chief. Stort grattis till vinsten och tack för alla roliga bidrag!

* Till följd av stor efterfrågan och brist på spelkonsoler kan leveransen av tävlingsvinsten komma att dröja tills produkten återkommer i lager.