Sponsras av WD_BLACK

Denna artikel produceras i samarbete med WD Black. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Att nya spel ställer högre krav på ledigt lagringsutrymme är snarare regel än undantag, samtidigt som kvick lagring oavsett storlek förgyller spelupplevelsen. För såväl spelkonsoler som datorer är externa lagringsenheter något som smidigt kan uppfylla båda delar.

I WD_BLACK-serien finns allt från rymliga externa hårddiskar, till blixtsnabba SSD-enheter för både internt och externt bruk – perfekt för spel såväl som semesterbilderna. Nu lyfter WD_BLACK på locket till en lagringsfokuserad tävling för FZ:s medlemmar, där tre schyssta vinster med Call Of Duty: Black Ops Cold War-tema ligger i potten.

Vinster*

#

Vinst

Beskrivning

1

WD_BLACK P50 Game Drive Call of Duty Special Edition*

1 TB extern NVME SSD
USB 3.2 Gen 2×2 Type-C
Upp till 2 000 MB/s

2

WD_BLACK SN850 Call of Duty Special Edition*

1 TB
NVME PCI Express 4.0
7 000/5 300 MB/S läs/skriv

3

WD_BLACK P10 Game Drive Call of Duty Special Edition*

2 TB extern hårddisk
USB 3.0 Type-A
Upp till 140 MB/s

* Till följd av den rådande situationen i världen med osäkra leveranstider och brist på komponenter kan leveranserna av tävlingsvinsterna komma att dröja. Vid längre förseningar ersätts tävlingsvinsten med en likvärdig eller bättre produkt.

För den externa och 2 TB stora hårddisken P10 Game Drive innebär Call of Duty-kopplingen att det omgivande metallchassit pryds av ett passande laseretsat motiv. Därtill medföljer 1 100 poäng som kan användas i spelet. Det rappare SSD-syskonet P50 Game Drive tar steget över till 1 TB och överföringshastighet på maximalt 2 000 MB/s, över USB 3.2 Gen 2×2 Type-C – även här är chassit pyntat och med i paketet följer 2 400 poäng.

WD_BLACK P50 Game Drive Call of Duty Special Edition

WD_BLACK SN850 Call of Duty Special Edition

WD_BLACK P10 Game Drive Call of Duty Special Edition

Sist men inte minst är den interna NVM Express-anslutna SN850 på 1 TB. Med en PCI Express 4.0-kompatibel dator kan enheten nå svindlande 7 000 MB/s i läshastighet, medan imponerande 5 300 MB/s gäller för skrivningar.

Allt du behöver göra för att ha chans att kamma hem en sprillans ny lagringsenhet är att svara rätt på de tre frågorna nedan, och därtill berätta din bästa lagringskopplade anekdot. Stort lycka till! Tävlingen pågår till och med den 10 februari och därefter väljs tre vinnare, som presenteras i en separat artikel och kontaktas via PM.