Mästerskap i fotboll och hockey i all ära – bland spelnördar smäller e-sport högre. När det kommer till långlivade Counter-Strike: Global Offensive är utbudet av högoktaniga turneringar stort, men ett av de största och mest uppskattade evenemangen är IEM Katowice, där nu rullande CS:GO avlöses av Starcraft 2 mot slutet av februari.

I samband med att årets digitala version av spelfesten drar igång, bjuder Acer FZ:s medlemmar på en påkostad tävling. På spel står en rejäl gamingdator med senaste snittets hårdvara och priset 16 495 kronor. Namnet är Predator Orion 3000 (PO3-620) och under skalet syns Nvidia Geforce® RTX 3070 och 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor, i sällskap av 16 GB minne och 1 024 GB SSD-lagring.

För att få en chans att kamma hem den påkostade tävlingsvinsten behöver du ha e-sporthjärtat på rätta stället och kläcka en riktigt fyndig (och nördig!) hejaramsa till favoritlaget i IEM Katowice. Skriv ditt bidrag i diskussionstråden till denna tävling. Det roligaste bidraget vinner!

Notera att videon ovan är från av en äldre version av datorn. Tävlingsvinsten är uppgraderad med komponenter av senaste snitt.

Tävlingsvinst

Predator Orion 3000 (PO3-620)

Processor

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor
Core i5-10400F
6 kärnor, 12 trådar

Grafikkort

Nvidia Geforce® RTX 3070
8 GB grafikminne

Lagring

1 024 GB NVME SSD

Primärminne

16 GB DDR4, 3 200 MHz
2 kanaler

Nätdel

500 watt

Operativsystem

Windows 10

Värde

16 495 kronor

Tävlingen pågår till och med den 28 februari och vinnaren utses av en jury från Acer och FZ. Vinnaren och dennes utannonseras sedan i en separat artikeln, men kontaktas även genom forumets system för meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

FZ:s tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har FZ rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • FZ:s medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på FZ , som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från FZ:s tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du FZ och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver FZ och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. FZ har inte möjlighet att svara på skattefrågor.