Iskall dusch och kolsvart kaffe är två metoder för att hålla energinivån på topp, medan energidryck är en annan lösning. På just temat lösning finns X-Gamer, som istället för färdigblandad dryck tillhandahåller X-Tubz – smaksatt pulver som blandas med vatten på hemmaplan.

Tävlingsvinster

Placering

Vinst

Värde

1–5

Valfri X-Tubz
Essentials Bundle 2.0

359 – 379 kronor
307 kronor

I maj sparkade företaget igång en tävling för FZ:s medlemmar, med uppgiften att hitta på en egen smak för en X-Tubz-produkt. När nu dammet efter bataljen i kommentarstråden lagt sig, står fem fyndiga vinnare på prispallen. Seriösa smakförslag blandas med sådana av mer humoristisk karaktär, men samtliga belönas med valfri X-Tubz och ett startpaket.

"X-Gamer – Bring The Heat". Citron/lime balanserad med lite sötare granatäpple och sedan en touch av kryddig ingefära och lite hetta från chilipeppar. – @Ugly_Bob

Kaviar och Apelsinjuice, Kalles Swirl – @ClockWise

XGamer - Jungle Fever (Smak sammansatt av Melon, Banan, Ananas och en hint av Citron). – @Kyrre

"Södermalm" med smak av ekologiskt kaffe och IPA. – @Managor

Cola med inslag av körsbär och mandelmassa, bara för att Dr Pepper är livet. Vi kan kalla den Dr Pepe, efter grodan Pepe som ju är en stark symbol inom gaming-sfären. – @Jofur93

Det återstår att se om odödliga blandningar som kaviar och apelsinjuice dyker upp på butikshyllan i närtid, men FZ och X-Gamer önskar vinnarna stort grattis!