Välrenommerade Razer lanserar tangentbordet Huntsman V2 Tenkeyless, som de utnämner till världens snabbaste tangentbord och firar med en tävling för FZ:s medlemmar. Huntsman V2 Tenkeyless tar sig an uppgiften att skala bort fördröjningen mellan knapptryck och händelse i spelet, genom att öka uppdateringsfrekvensen från standarden 1 000 Hz hela vägen upp till 8 000 Hz.

Huntsman V2 Tenkeyless har som namnet antyder kapat den numeriska delen för ett mindre tangentbord. Brytarna är optiska och av linjär alternativt klickande och taktil karaktär, vilket självklart ackompanjeras av justerbar RGB-belysning, ett handlovsstöd och nordisk tangentuppsättning. Priset är 170 euro, vilket motsvarar omkring 1 700 kronor och i prispotten finns tre exemplar.

Om du fick lägga till valfri funktion på valfri tangent på ditt tangentbord, vilken tangent skulle det vara, och vad skulle det var för funktion?

Låt fantasin flöda och hämta inspiration från produktsidan för Huntsman V2 Tenkeyless! Hoppa in i den tillhörande forumtråden och dela med dig av ditt fyndiga bidrag. De roligaste, bästa och mest fantasirika idéerna intar prispallen.

Tävlingen pågår till och med den 4 oktober. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

FZ:s tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemsskap. Registrera dig här!

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har FZ rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • FZ:s medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på FZ, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från FZ:s tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver FZ och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande regler och lagar. FZ har inte möjlighet att svara på skattefrågor.