Hösten är onekligen här och det är hög tid att kura upp framför datorn tillsammans med favoritspelet. För bästa spelupplevelse är det viktigt att datorn är både tyst och sval, något tillverkaren NZXT har en rad stilfulla produkter för att lösa. Bolagets RGB-glimrande vattenkylare i Kraken X-serien kan hålla temperaturerna för valfri processor i schack. Nu drar NZXT igång en tävling på detta tema, med ett fint uppgraderingspaket i prispotten.

I paketet finns det svart-vita och välventilerade chassit NZXT H510 Flow, nätaggregatet C750 och den kompetenta slutna vattenkylaren Kraken X63 RGB i vitt utförande – komplett med belysning och infinity mirror. Prispaketet är värt drygt 3 500 kronor och tillfaller den vinnare som prickar in rätt svar på frågorna och författar ett riktigt kyligt svar på utslagsfrågan. Ledtrådar till frågorna finns på NZXT:s webbsida.

Tävlingen pågår till och med den 28 november. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Sponsras av NZXT

Denna artikel produceras i betalt samarbete med NZXT. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.