Var du en av dem som inte fick tag på biljetter till Moderskeppet? Hann lönen inte komma in på kontot innan det var slutsålt? Har din FOMO nu tagit över och du känner att du inte kan överleva utan att uppleva årets bästa kryssning? Inte att förtvivla, för det finns fortfarande hopp.

HyperX tävlar nu ut två biljetter till den slutsålda kryssningen. Ta med en vän och bosätt er i en av skeppets premiumhytter (Obs! dubbelsäng). Inte nog med det, vinnaren kommer även få produkter från HyperX till ett värde av cirka 3 200 kronor, med allt som behövs för att ta spelandet till nästa nivå.

HyperX tävlar ut ett helt paket gamingprodukter till ett värde av 3 200 kronor samt rum och biljetter till Moderskeppet.

Tävlingsvinster

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att ge förslag på Moderskeppets slogan – ju nördigare desto bättre. Vässa de digitala pennorna, knåpa ihop den bästa sloganen och posta ditt bidrag i den tillhörande diskussionstråden. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 6 oktober. Vinnare utses av HyperX och FZ samt kontaktas via forumets funktion för privata meddelanden (PM).

Sponsras av HyperX
Denna artikel produceras i betalt samarbete med HyperX. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.

Visa tävlingsvillkor

FZ:s tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har FZ rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • FZ:s medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på FZ , som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från FZ:s tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du FZ och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver FZ och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. FZ har inte möjlighet att svara på skattefrågor.