Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

Redeemer - Beyond Total Control

Redan Michael Corleone visste det - gudalik kontroll är allt. Beträffande shooters på konsol skälls det friskt på att handkontroller ger sämre styrning än datorernas mus och tangentbord. Redeemer är ett konsolförsök att ta över det FPS-territorium som pc-folket behärskat i ett drygt decennium.

0

Quake 4

Få spel var lika efterlängtande under 2005 som Quake 4 till PC. Förväntningarna var stora, troligtvis för stora då spelet trots ett gott mottagande från både press och spelare inte lyfte till de höjder som de tre föregångarna nådde. Många skyllde detta på att spelet inte var exklusivt utvecklat till PC utan även till Xbox 360, något som av många anses vara rena döden för ett FPS. Men efter åtskilliga timmars kämpade mot allehanda monster i läckert designade miljöer är frågan snarare om det inte är tvärtom, att det är PC-versionen som skadat Xbox 360-versionen.

0

Tiger Woods: PGA Tour 06

Tweedbyxor, konstigt färgade läderskor med spikdobbar och söta, tätt åtsittande handskar. Golfare är mål för många fördomsfulla kommentarer men hur gör sig sporten i spelform egentligen? FZ har spanat in det senaste golfspelet från EA - Tiger Woods PGA Tour 06.

0

Ski Racing 2006

Så här i vintertider när fotbollsäsongen är över vill man kanske sysselsätta sig med spel som är lite mer vinterrelaterade än Fifa 06 och liknande. Nyligen recenserade vi RTL Ski Jumping 2006 för de med ambitioner i hoppbacken. Är backhoppning inget för dig har vi nu även testat Ski Racing 2006 vilket innehåller slalom, storslalom, super-G, störtlopp och kombination.

0

Madden 06

EA Sports har alltid haft en förkärlek för att vara först ute med sina sportspel till en ny konsol och Xbox 360 är inget undantag. Att vara först har sina uppenbara fördelar, men som den senaste inkarnationen av Madden visar kan det även föra med sig en stor mängd nackdelar.

0

FIFA 06: Road to FIFA World Cup

Många har sagt att FIFA 06 är spelet som kommer ge EA Sports ett rejält försprång före konkurrenterna. Vi har tagit oss en titt på Xbox 360-versionen av spelet och håller verkligen inte med.

0

City of Villains

Ett år efter det senaste besöket i den fiktiva och brottsbelamrade staden Paragon City i NCsofts nätrollspel City of Heroes har FZ ännu en gång tagit på sig lycradräkten, om än i en helt annan skepnad. Som superskurk i den nyutgivna systertiteln City of Villains har utvecklarna på Cryptic Studios flyttat fokus från hjältemod och ädla gärningar till ondska och nattsvarta illdåd. Följ med på en resa genom skumma bakgårdar, barskrapade bankvalv och högteknologiska baser.

0

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Ok, jag ska erkänna, jag har aldrig läst böckerna om Narnia. Jag har heller inte sett nångon av filmerna. Det blev spelet baserat på den aktuella biofilmen som fick äran att ta min Narniaoskuld. Ytterligare ett spel i kölvattnet av en populär storfilm, tänkte jag med stor skepticism. Nåja, det är värt att testa.

0

Condemned: Criminal Origins

Av alla lanseringstitlar till Xbox 360 är Condemned: Criminal Origins en av de allra minst marknadsförda. Väldigt mycket ljus har riktats mot Perfect Dark Zero, Project Gotham Racing 3 med flera. Frågan är om Microsoft inte borde ha dragit mer nytta av Monoliths spel som verkligen bjuder på en skräckupplevelse utöver det vanliga.

0

Prince of Persia: The Two Thrones

1989 satt en Yale-student och spelade in sin brors rörelser med videokamera. Dennes hopp, löpsteg och klättrande transkriberades sedan med manisk envishet till en viss digital prins. 16 år och åtskilliga miljoner sålda spel senare skärskådar vi Prince of Persia: The Two Thrones. Rör sig Jordan Mechners arabiske son gracilt nog att blidka dagens krävande spelare?