Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

Call of Duty 2

Spelet som nästintill tryckte in spelaren i filmer som Saving Private Ryan och Band of Brothers är tillbaka med en uppföljare. Originalet Call of Duty och dess tilläggspaket United Offensive försökte knappast hymla med att de friskt snodde idéer från de väletablerade krigsfilmerna. Tvärtom var det just detta som tillät spelet att ta den prestigefyllda och konkurrensutsatta tronen bland genren andra världskrigsskjutare. Nu är Call of Duty 2 ute och FZ slänger sig ner i skyttegravarna igen för att se om spelserien lyckas kamma hem ännu en full pott.

0

Microsoft Laser Mouse 6000

Höstens hårdvaruorkan har ännu inte bedarrat. Logitech släppte nyligen ett par nya möss som sägs vara speciellt anpassade för gamers och Microsoft låter förstås inte konkurrenten härja ostört. Svaret är en laserdriven gnagare med svansen intakt som ska säljas med lågt pris och gamerinriktad framtoning.

0

Logitech G7 Laser Cordless Mouse

Som gamer är man naturlig misstänksam mot allt som har något med trådlöshet att göra. Få saker är lika irriterande som att skylla en förlust på sin mus eller tangentbord för att inse att det faktiskt är en legitim bortförklaring. Logitech är övertygande om att även trådlösa möss kan brukas av även de mest hårdkokta användarna och har för att bevisa det släppt den trådlösa musen G7 Laser Cordless som utlovar en helt laggfri spelupplevelse.

0

Star Wars: Battlefront II

I maj i år hade den tredje filmen i den smått populära Star Wars-serien världspremiär. Vid varje filmsläpp har dussintals spel av varierande kvalité släppts till de flesta populära spelformat. Förra hösten kom det Battlefield-inspirerade Battlefront som körde på samma koncept som vår svenska stolthet DICE skapat.

0

GT Legends

70-talets oljekris må ha satt käppar i hjulen för de där amerikanska bilarna med onödigt många hästar under huven, men innan dess hann bilindustrin skyffla ut kärror som får vuxna män att skaka av upphetsning. Om du av någon outgrundlig anledning inte vill sälja hus och hem för chansen att vråla runt i en Mustang från det hederliga gamla 60-talet bjuder GT Legends ett lockande alternativ.

0

Age of Empires III

När Ensemble för tredje gången i ordningen släpper ett strategispel i den rosade Age of Empires-serien sparar man inte på krutet - med en helt ny grafikmotor, inbyggda möjligheter att organisera såväl klaner som turneringar i flerspelarläge och en näve nya finesser flörtar företaget skamlöst med den som efterfrågar nytänkande. Efter en intensiv tid vid fronten är FZ:s testprotokoll både fyllt med glada gubbar och frågetecken.

0

Logitech Cordless Desktop MX3000 Laser

Med hösten kommer, förutom regn och rusk, vanligtvis en hel drös med nya hårdvaruprodukter från de största företagen. Microsoft och Logitech slåss som vanligt om mus- och tangentbordsmarknaden och i år är det trådlöst och laser som är på modet. Hur står sig då MX3000 mot sina syskon och konkurrenter?

0

The Nightmare Before Christmas: Oogie's Revenge

Att lägga ner stora pengar på utvecklingen av spel till filmtitlar är inte svårt att motivera när det handlar om kioskvältare som Sagan om Ringen / Stjärnornas Krig. Däremot känns det inte lika självklart att göra ett spel som bygger på en 12 år gammal film som inte kan påstås ha något annat än en liten men hängiven skara fans. Det är emellertid just det som Capcom har gjort i spelet The Nightmare before Christmas: Oogie’s Revenge, som föga förvånande bygger på Tim Burtons animerade mästerverk.

0

Serious Sam II

Shoot’ 'em ’up-spelet som för åtta år sedan bara varit ett i mängden är nu istället en minoritet med få konkurrenter. Serious Sam är tillbaka ännu en gång i ett renodlat slaktarlir i sann Doom-anda. Sam är hårdare, än skjutgladare och än mer komisk, i alla fall enligt honom själv. Frågan är om människosläktet helt dömt ut sådana här tankebefriade titlar eller om det fortfarande finns en grottmänniska inom oss alla?

0

Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote

Det har hänt en hel del sedan tangentbordet var lika tråkigt gråbeigt som resten av datorutrustningen och på senare år har beslutsångesten inför nyinköpet blivit allt svårare. Logitech kommer, i likhet med sina konkurrenter, att under hösten lansera en handfull nya bokstavsplattor och möss med varierande syfte. Jag har tittat på det mediainriktade paketet S 510, som innehåller tangentbord, mus och fjärrkontroll – allt trådlöst via Logitechs krypterade radioteknik.