Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

3

Mobilsvepet - Surgeon Simulator & världens undergång

Aldrig har det varit så enkelt att kära i folks kroppar eller utrota hela mänskligheten med hjälp av din egenkomponerade superbacillusk.

33

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Medan vi väntar på mastodontäventyret Metal Gear Solid V: Phantom Pain kan vi stilla hungern med Metal Gear Solid V: Ground Zeroes – en läcker aptitretare som dansar på smaklökarna och lämnar magen knorrande efter mer.

46

Infamous: Second Son

Playstation 4-ägare törstar efter nya upplevelser och Infamous: Second Son släcker den - i alla fall för stunden.

30

Sapphire Radeon R7 265

Nvidias magnifika budgetgrafikkort fick inte regera ostört särskilt länge. Amd kontrar med Radeon R7 265, och vi testar Sapphires variant som vinner i prestanda men förlorar i kringfunktioner.

64

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Efter både stängd och öppen beta har Blizzards Hearthstone fått en riktig lansering. Bland arga orcer och gurglande murlocs hittar du FZ:as betyg på samlarkortspelet.

1

Mobilsvepet - hundmardrömmar & skojfriskt kortspelande

I väntan på Hearthstones mobilversion njuter vi av Card City Nights, trånar efter fiskespön och analyserar knasiga hunddrömmar. Samt möter ekorrar i monokel.

14

Yoshi's New Island

För miljoner år sedan dog dinosaurierna ut. Fortsätter Nintendo behandla Yoshi på samma styvmoderliga vis kommer han snart gå samma utdöda väg till mötes.

87

Titanfall

Skaparna av Modern Warfare banar väg för en ny multiplayervår med ett par ton mekanisk kärlek - det här är inte Call of Duty.

50

Dark Souls II

Där andra spel håller dig i handen kastar Dark Souls II dig utför ett stup. Det belönar tålmodiga, bestraffar otåliga och är uppföljaren till en av tidernas mest skoningslösa hardcore-fester.

21

Eizo Foris FG2421

Toksnabba 240 hertz i bilduppdatering är en sanning med modifikation, men bortom PR-snacket döljer sig ändå en grym spelskärm med både fart och flärd.