Förhandstittar

Här hittar du våra senaste förhandstittar!

33

Starcraft II - singleplayer

Efter tolv års väntan är det snart dags för slutstriden mellan människor, dregglande monster och högteknologiska utomjordingar. Vi har provsmakat singleplayer och snackat med Blizzards lead art director Samwise Didier.

18

Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited lyckades med något så ovanligt som att skapa sin egen nisch inom racinggenren med sin fokus på sociala upplevelser. Tvåan är ännu ett steg i jakten på det perfekta livet och möjligheten att kunna skryta om det för sina polare.

84

Diablo III

Blizzard har flera gigantiska bollar i luften. Närmast StarCraft II, World of Warcraft: Cataclysm därefter och sist - men definitivt inte minst - Diablo III. Vi snokar reda på vad som egentligen händer kring djävulens tredje besök.

25

Xcom

Det är med skräckblandad glädje som alla fans av spelserien Xcom mottagit nyheten att ett nytt spel är på gång. Kommer det att bli ett värdigt Xcom-spel eller gå ner sig i FPS-träsket?

14

UFC 2010 Undisputed

Mixed martial arts är en av världens snabbast växande sporter och UFC Undisputed 2009 det avgjort mest ambitiösa försöket att fånga den i digital form. FZ har spelat uppföljaren.

29

Kane & Lynch 2: Dog Days

Ettan imponerade inte på någon. Men uppföljaren till Kane & Lynch: Dead Men är en helt annan historia. IO Interactive har uppdaterat sina inspirationskällor. Från hårdkokta actionfilmer till - verkligheten.

57

Starcraft II: Wings of Liberty

StarCraft II närmar sig jordens omloppsbana med rasande hastighet. FZ skickade upp en tapper rekryt för att spana in flerspelarbetan som pågår för fulla muggar. Här följer våra intryck.

15

Enslaved

Dystopier finns det gott om och de flesta utspelas i en sönderbombad värld. Det är dock inte fallet för Enslaved, som går mot strömmen och erbjuder en helt annan framtidsvision. Här berättar vi vad som hittills läckt ut om Ninja Theorys nästa.

37

Red Dead Redemption - multiplayer

Rockstar bjuder upp med dragen revolver, vi tackar ja och ger oss ut i en våldsam multiplayerdans. Den slutar med en brinnande längtan efter mer.

7

Nintendos vårkollektion

2009 var inget muntert år för den inbitne Nintendo-nörden. Men efter regn kommer solsken. FZ åkte till London för att prova på Nintendos nya patenterade dunderkur. Och visst pekar mungiporna uppåt på resan hem.