Förhandstittar

Här hittar du våra senaste förhandstittar!

41

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight är den fjärde och avslutande (?) delen om kampen mellan GDI och NOD. Vi har tagit oss an den stängda flerspelarbetan, nedan följer våra intryck.

28

Bioshock 2

Ovan ytan har det gått två år sedan vi senast besökte Rapture men i staden på havets botten har tio år passerat och innevånarna är galnare än någonsin. Vi tog på oss dykardräkten och avlade ett besök.

34

Star Trek Online

Tidernas mest älskade science-fiction-serie ska bli massivt onlinerollspel genom Cryptic Studios försorg. När de besökte Stockholm försökte vi få reda på om det blir ett Vulcan-nackgrepp eller en rymdpromenad i bara kalsongerna.

47

Mass Effect 2

Vi har spelat de första 90 minuterna av den efterlängtade uppföljaren, sluta läs nu om du inte vill veta något i förväg.

28

Heavy Rain

Ett innovativt storspel blir vårens stora prestigeprojekt för Playstation 3. Heavy Rain är namnet och våra första testtimmar medför både lovord och kritik.

12

Just Cause 2 - en andra titt

Det återstår fortfarande ett kvartal till släppet av Just Cause 2 men vi kunde inte hålla oss så länge och tjatade till oss en ytterligare och exklusiv titt på ölivet i Panau.

26

God of War III

Tredje och antagligen sista delen för Kratos blodiga hämnd släpps i mars nästa år. FZ har fått sin första smakbit av köttet, och nog verkar det som om det blir tredje gången gillt för den bleka hämnaren.

32

Just Cause 2

Varifrån kommer den svenska spelbranschens fascination för armmonterade änterhakar?

39

Bayonetta

Mannen bakom Devil May Cry gör action igen, denna gång med en översexualiserad kvinna i huvudrollen. Det finns med andra ord mycket att både älska och hata med Bayonetta.

42

Battlefield: Bad Company 2

Electronic Arts visar upp sin höst- och vårkollektion under en heldag i London, vi var där och spelade Battlefield: Bad Company 2 tills fingrarna skavde.