Förhandstittar

Här hittar du våra senaste förhandstittar!

64

Batman: Arkham Asylum

Jag kan inte bestämma mig för vilka filmer om läderlappen jag gillar mest, Tim Burtons eller Christopher Nolans, men efter en handfull timmar i Eidos regi har jag redan ett gott öga till Batman: Arkham Asylum. Släpp alla dina förutfattade meningar om licensspel för bara en liten stund och följ med på ett trevligt besök till ett otrevligt fängelse.

17

Tekken 6

Tekken har levererat stabil knogmackshunderhållning de senaste 15 åren och i höst är det dags för del sex att slå sig in på konsoler, efter att ha funnits i japanska arkadhallar i nästan två år. Namco var vänliga nog att bjuda redaktörduon Tompa och Calle på en förmiddag i slagsmålets tecken.

12

Cursed Mountain

Jag befinner mig på en klippavsats och stormen gör sitt bästa för att göra allt mer än ett par meter bort till en vit gröt. Var det något som rörde sig där framme i yran, eller inbillar jag mig?

17

East India Company

Mitt under brinnande högsommmar klättrar vi ner i ett tvåhundraåriga handelsfartyg och seglar österut.
Det ska handlas, det ska ockuperas land och det ska avfyras kanoner på konkurrenter som försöker sno din last.

19

Overlord II

Det finns spel som fyller dig och ger dig en lyckokänsla redan vid första anblicken. Ungefär som vid en förälskelse sprider det sig en iver att få spendera oräkneliga timmar med det. Codemasters Overlord II är en kandidat till den posten.

27

Call of Juarez: Bound in Blood

Bröderna McCall är egentligen inga elaka typer men när de måste välja mellan att följa en order eller rädda sin familj väljer de det senare och blir stämplade som desertörer. Något som under det amerikanska inbördeskriget bestraffades med ett rep, lite knopkunskap och ett lagom högt träd.

29

Just Cause 2

Med gripklo och fallskärm slår man världen med häpnad. I alla fall om man heter Rico Rodriguez, älskar rått svängande action och har en diktator att tukta. Vi kikar närmare på Just Cause 2, en uppföljare med extra allt.

21

Prototype

Stackars Alex Mercer. Att befinna sig på ett bårhus är aldrig trevligt. Särskilt inte när två forskare med skalpeller tror att du är död.

20

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships

Prova på piratlivet bland de karibiska öarna i Akellas nya. Framgångsrik handelsman seglandes från port till port med fartyget lastat med gods, eller råbarkad sjöbuse som plundrar allt som kommer i din väg? Valet är helt upp till dig hur du vill rollspela i detta förvånansvärt fria och öppna sandlådeäventyr.

44

Terminator Salvation

Å ena sidan krigar du mot historiens mest kompromisslösa kiselhjärnor. Å andra sidan är det en filmlicens. Vi har provspelat Grins speltolkning av den nya Terminator-rullen.