Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

Conflict: Global Storm

Conflict-serien börjar bli en välbekant besökare i genren realistiska skjutare. Som så många andra serier från nya utvecklingsstudios hade de första titlarna en hel del barnsjukdomar. Conflict Desert Storm 1 & 2 slog aldrig riktigt igenom. Efter det kom Vietnam som visade att utvecklarna var inne på rätt spår men hade ändå svårt att stå upp mot en just då ganska mördande konkurrens. Nu lägger vi fjärde spelet, Conflict Global Storm, under luppen för att se om utvecklarna tagit ytterligare några lärdomar. Fjärde gången gillt brukar man väl säga… eller var det tredje?

0

MotoGP Ultimate Racing Technology 3

Det må vara macho att köra racerbil, men vill man på allvar hånle fartdemonerna i ansiktet är det motorcykel som gäller. 300 kilometer i timmen med ett tunt skinnställ som enda skydd mellan dig och asfalten förtjänar att beundras. MotoGP URT 3 är liret för dig som vill visa att du vågar - åtminstone framför datorskärmen.

0

Beat Down: Fists of Vengeance

Det låter som en potentiell höjdare. Ett spel som bygger på grundidén från klassiska beat ’em up spel som Double Dragon och Streets of Rage kombinerat med frihet och karaktärsutveckling kan verkligen få en gamer att börja hoppas. Nu krävs det emellertid mer än bara en bra idé för att göra ett spel roligt, något som tyvärr blir alltför uppenbart i Capcoms Beat Down: Fists of Vengeance.

0

Speed-Link Triton

Enligt en omröstning som vi genomförde för några veckor sedan använder mer än hälften av er läsare någon form av röstkommunikation när ni spelar online. Att huka sig över en mikrofon när fiender ska pekas ut och taktik utbytas osar beskt av 90-tal, därför är ett väl fungerande headset ett måste.

0

Razer Copperhead

Razer har sedan den än idag hyllade musen Boomslang släpptes varit kända för att tillverka ledande pekdon för den krävande spelaren. Lagom till hösten och vinterns intensiva spelsläpp lanserar de en uppföljare till förra årets succé Razer Diamondback, döpt till Copperhead. Frågan är om det är en beskedlig dansmus eller en tantskrämmande råtta?

0

Black & White 2

Black & White 2, uppföljaren till spelet som satte Lionhead Studios på kartan, är här. Med förbättrad grafik och AI, nya utmaningar och löften om att föregångarens brister är ett minne blott försöker man locka tillbaka alla gamla spelare och förhoppningsvis även en del nya. Går det att göra en uppföljare värd namnet till ett spel som redan från början av många ansågs vara antingen ett överhypat fiasko eller ett tidlöst mästerverk?

0

Sony PSP

Sonys nya handkonsol PSP (PlayStation Portable) har nått FZ:s redaktion. Sony är ju legendarer inom bärbart och vi som var med på sena 70-talet minns vilken revolution det var med Walkman-bandspelarna.

0

Microsoft Wireless Optical Desktop 5000

Microsofts utbud av möss och tangentbord är så omfattande att det finns något för varje smak. I höstens nyheter hittas flertalet paketförpackade trådlösa möss och tangentbord - man tar alltså ifrån köparna möjligheten att själv kombinera. Torde fungera fint om man väljer rätt prylar och lyckas urskilja tydliga målgrupper.

0

Logitech MX610 Laser Cordless Mouse

Schweiziska Logitech, en av giganterna inom datortillbehör, har på senare år blivit ett aktat namn bland gamers, inte minst genom den tre år gamla MX-musserien. En drös nya och uppdaterade MX-möss senare finns varianter för alla smaker. Den senaste, MX 610 Laser Cordless Mouse, är fullmatad med funktioner som för tankarna till kontorsråtta snarare än gamerdröm.

0

The Sims 2: Nattliv

En människa som aldrig får uppleva kärlek blir nog ingen lycklig människa, men vad händer med en kärlekslös sim? FZ har spanat in The Sims 2: Nattliv för att se vad våra virtuella vänner gör när känslorna gör sig påminda.