Trots att H1707-lurarna kunde ha haft lite fler funktioner, som bättre anpassning efter olika huvudstorlekar och lite större kåpor, gör de ett bra jobb sett till kvaliteten på ljudet. De är kraftfulla och noggranna i ljud och basenhet, vilket gör att de framhäver en ljudkvalitet som vara värd kostnaden.

Om man som hifi-ljudsfantast är i behov av ett par riktigt bra hörlurar så rekommenderas dessa. Men det är då nästan ett krav att man sitter vid en dator eller liknande enhet med bra ljudanpassning. Ett bra ljudkort och/eller förstärkare är ett måste.

För min del kan jag konstatera att dessa lurar är alldeles för kraftfulla. Men jag uppskattar ljudkvaliteten och anser att styrkan måste finnas i elementen för att nå den höga ljudkvaliteten. Men har man, som mig, känslig hörsel så kanske de inte är det bästa alternativet. Men känslig hörsel är inget jag ska lasta hörlurarna för.

Överlag håller 1More H1707 enastående kvalitet, både i design och praktik. Som spelentusiast finns det brister i spelupplevelsen. Det är inte en produkt som passar för gaming, bland annat brister bekvämligheten vid längre användning.

+ Ljudkvalitet som sällan skådats
+ Den lätta vikten
+ Flexibla och tar lite plats

- Hårt spänne som inte är anpassat efter alla huvudstorlekar
- Begränsat användningsområde
- Styrka som lätt kan skada hörsel vid fel typ av användning
- Passar inte för spelande