Skärmen levereras i en stor kartong där det mesta utrymmet faktiskt tas upp av foten.
Det är definitivt ingen risk att din skärm blir leveransskadad.

Stor Kartong

Väl inpackad

Medföljande HDMI och Displayport kabel

180Watt strömadapter

Energiklass C

Du får även med en strömadapter på 180 Watt för att driva skärmen samt HDMI- och Displayport-kablar.

Foten är justerbar både i höjd och tilt, vilket ger den bra möjligheter att justeras exakt som du vill ha den. Dock har den ej pivot vilket är förståeligt då en så pass stor skärm kan vara svår att få stabil.

Du har gott om inkopplingsmöjligheter då den har 3 HDMI-anslutningar samt 1 Displayport, detta gör att denna skärm är en bra hybrid om du skall ha både dator och konsol inkopplad samtidigt. Det finns även en liten USB-hubb samt högtalare. Stöd finns för bild-i-bild men det var inget jag testade då jag inte hade vettiga möjligheter för sådant.

Det jag tycker är speciellt med denna modell är att den tillhör en liten grupp skärmar som förutom 4K-upplösning har både både Adaptiv Sync (bildsynkronisering) och HDR.
HDR-stödet är av typen HDR 600 och kort sagt är 600 siffran i Lumen på ljusstyrkan den klarar av att visa. Nog är det ljusstarkt, startsekvensen på Metro Exodus är förmodligen inbränd i min näthinna vid detta laget.

Ambiglow är en annan funktion som jag gillar, funktionen som följer färgschemat för vad som visas på skärmen och färgsätter lysdioderna enligt detta. Det gör att man får en cool bakgrundseffekt som matchar bilden. Men här kändes det lite underväldigande eftersom endast underdelen av skärmen lyses upp.

Ambiglow på Philips TV-apparater är mycket mer närvarande då de lyser upp alla sidor.