Inlägg av Atilaa

Inlägg som Atilaa har skrivit i forumet

Skrivet av Kyraal:

Tack för tipset! Är per automatik alltid skeptisk till dessa typer av licenserade spel, men detta ser faktiskt ut som ett överraskande bra spel. Införskaffade det nu och ska se om jag får tid att avnjuta det i helgen

Man ska komma ihåg att det är ett AA spel, men själva shooter delen är tung, bra grafik, bra musik, intressant story, och gjort av folk som verkar gillar Robocop. Och saker och ting kan skjutas sönder, som förr, och är inte massa fula kulhål på typ vattenkylaren eller liknande. Den svagare delen är den halvöppna världen, den tillför en hel del i berättandet men är klart den svagare delen, mycket pga man är lite smått långsam när man går. Men är kul att den biten låter spelarna vara riktiga poliser också
Hoppas du gillar det!

Robocop! Riktigt kul spel och hoppas det sålde bra nog för att vi ska få fler av den typen av spel, inte nödvändigtvis just mer Robocop men mer bra singleplayer story FPS spel

De må va sköna för de är ohyggligt fula.
Hade en del problem med fötterna när jag var yngre så inomhus gick jag ofta runt i typ löparskor, tennisskor, eller liknande för att fötterna skulle få rätt stöd och avlastning. Funkade väldigt bra för min del. Morsan såg bara till att sulan var vit och inte var svart för att det inte skulle bli fula fläckar inomhus.
Och då kunde de se någorlunda snygga ut också

Skrivet av BeardedRobot:

Spela föregångaren i 120 fps på PC och höga inställningar och sen uppföljaren i 30 fps medelinställningar på PS? Nej tack, jag väntar tålmodigt.

Glöm inte att föregångaren också liras med mus och tangentbord och har enkel tillgång till en del moddar om man så önskar.
Samma här, jag håller mig på PC, finnas annat att lira.

Brothers: A Tale of Two Sons.

Om vi trodde Cyberpunk 2077 var var buggigt så blir deras kommande spel bugfest deluxe.

Ett väldigt konstigt sätt att släppa ett spel på.

Påverkas ditt spelande av sommarvädret kan ju tolkas åt båda hållen. Svarade Ja. Men jag gillar inte värmen alls och toleransen för högre temperaturer och sol har blivit lägre i och med vissa mediciner jag måste ta. Så sitter ofta mer och spelar på sommaren än på vintern och hösten då temperaturen är mer rimlig så man orkar göra saker.
Sen hur mycket mer är en annan fråga, men rent spontant tror jag det blir lite mer.

#GuessTheGame #746

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩

#Gamer
https://GuessThe.Game/p/746

Sista ledtråden räddade mig!

Jag tycker Alfons ser ganska oskyldig ut, någon annan försöker nog sätta dit honom.
Men ni har kaninen inomhus alltså? Trodde kaniner brukade bo utomhus.
Kan ju vara så att skriken stressar honom så han börja med sådana dumheter som att gnaga där han inte ska, det låter inte så konstigt. Men hur lyckades han komma upp på fönsterkarmen?

#CoverQuest #487

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Första gången jag klarade det på första försöket

Skrivet av Molotov:

Jag tror och det har jag skrivit i andra trådar om ämnet att planen hela tiden varit att låta det dom köpt upp fortsätta på som dom gjort hela tiden.
Mycket av det dom ägt under sig har ju varit sånt son känns "indie" "AA", omtyckt ja visst men inte jätte stort och en hel del nischat vilket går många förbi.

Det stämmer säkert. Känns bara ganska onödigt från alla inblandade. Sen är det inte så konstigt att man blir en aning bitter när några av ens favorit IPn hamnar i limbo ännu en gång.
Sen kan man diskutera ökade kostnader för utveckling samt en aning orimligt höga förväntningar på indie och AA spel från både spelare och utgivare. Men det ämnet går nog ganska mycket off topic.

Nämen, tänka sig, att dammsuga upp varenda IP och studio man hittar utan att producera så värst mycket var inte en hållbar strategi. Vem hade kunnat tro det?

Något om att alla spel går att spela på alla konsoler oavsett utvecklare och utgivare.
Eller att Epic Game Stor slår igen butiken alternativt slutar förpesta PC marknaden med exklusivitetsavtal.

De digitala koderna kommer ändå räcka till mig så noll anledningar att förboka. Sen är det i princip alltid värt att vänta in en patch eller tre nuförtiden då ingen kan släppa ett fungerande spel vid release längre.

Så nu kommer det till PC på riktigt

Kanske man kan modda in grejerna de tog bort från spelet med sin dag 1 patch men som fanns på recensionsexemplaren.

Till och från blir jag besviken på att jag inte kan köpa Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay på något normalt sätt.
Tur att jag har det på skiva, men även då är det ett meck att få det att rulla ordentligt då jag var så korkad att inte lägga till en cd läsare :/

Den där texten påminner om texter vi fick läsa på universitetet när jag läste engelsk lingvistik. Handlade om vaga och tvetydiga texter som skulle analyseras och de olika meningarna man kunde läsa ut från dem. Den här texten från Ninja Theory hade definitivt kunnat kvalificera in sig som en sådan text.

Pratade själv med polarna om det. Ettan har 88 på metacritic men vi själv tycker det var ett 7/10 eller 3/5 spel. ”En glorifierad walking simulator” som en av de sa. Är ett väldigt individuellt spel vad man tycker om det.

Själv är jag nöjd om Hellblade 2 är som ettan fast lite bättre och modernare. Sen kan man ju fråga sig om Xbox själva ens trodde på spelet för jag har inte sett någon marknadsföring alls, trots att de visat upp det varje event de haft sen 2019. Eller om de redan bestämt sig för att stänga studio oavsett resultat så de sket i det.