Typ: Artikel

2413 artiklar i arkivet.

Filtrera
0

Intervju med Wombat

Mark Larsen slog igenom under namnet Wombat när han rätt lätt vann Frag 2 Ground Zero. Det fortsatte senare med en andra placering Frag 3 och nu fjärdeplats i XSi.

0

Intervju med Fatality

Efter att ha slagit Makaveli två gånger på Tourney 2 så stod Fatality som slutlig segrare. Han var överlägsen de andra och visade upp ett imponerande spel på alla banor.

0

Intervju med Makaveli

Makaveli var mannen på XSi som gjorde saker som ingen förväntade sig. Hans stil utanför spelet blev omtyckt av många och han var en av de absolut största favoriterna bland publiken. Vi lyckades få några kommentarer av Makaveli efter finalmatchen.

1

How to run a lame UT Server

Denna "guide" fick jag i mailen häromdagen, via en mailinglista för UT Server admins, skriven av {DC}Whisper - själv kör jag ju ingen UT Server för tillfället, men den här texten är så rolig att jag kände mig manad att publicera den. Jag översätter den inte heller, av förklarliga skäl. Läs och njut

0

Spel som sport?

"Världens bäste skall koras". Det är ett begrepp direkt hämtat från sportens värld och idag används det flitigt inom datorspelens allt fler uppmärksammade turneringar. Men hur lämplig är egentligen liknelsen mellan datorspel och sport? Nog är det lång väg kvar att gå alltid...

0

Piratkopiering

Den gamer som aldrig har befattat sig med en piratkopia skulle nog inte klara sig länge i en lögndetektor. Vilken inverkan har piratkopieringen egentligen? Är det verkligen den som driver upp priset på spelen eller är det bara en bortförklaring för att kunna ha höga priser? Varför piratkopierar folk och vad kan göras för att minska det?

0

Guide till CounterStrike

Poliser har funnits ända sedan urminnes tider. Många är väl vi som fantiserat oss in i deras ställe någon gång. Att arbeta som en lagens väktare kan vara lika stressande och farligt som tråkigt och tålamodskrävande. För de som inte har vad som krävs för att bli en polis så finns det en modifikation till Half-Life som är just detta: Tjuv- och polislek i ett nötskal.

1

Guide till Unreal Tournament

Det är kaos i världen. Planeter fulla av krig och oro överallt. Det mest inflytelsefulla yrket är att vara deltagare i stridsturneringar, då otroligt mycket pengar pumpas in i denna sport. Du är en utbildad soldat som deltar i just en sådan turnering. Stundvis kan du råka möta rätt så starkt motstånd, och i den här guiden ska vi tillsammans försöka få dig att bli en bättre UT-spelare.

0

Guide till Team Fortress Classic

Det finns spel där man arbetar ensam och det finns spel där gruppen är det viktigaste. Half-Life: Team Fortress Classic tillhör den senare kategorin - gruppens samlade agerande gäller för hur många poäng man ska få. Laget måste bestå av en defensiv och en offensiv del. Men, hur ska man egentligen göra för att ens lagkamrater ska bli nöjda med en? Det du just nu läser är en introduktion till TFC, som förhoppningsvis får dig att bli bättre.

0

Internet Timeline

Några viktiga punkter i Internets historia.

2

Så kopplar du upp dig

För tre år sedan, när den här guiden publicerades första gången, var det ett himla hallå att komma ut på Internet och spela Quake. Idag har väl inte ens de allra största blåbären några större problem med att koppla upp sig och hitta servrar att spela på, men vi tycker ändå vissa av tipsen har någon typ av musealt värde, och har därför behållit dem. Och vem vet, det kanske finns någon än idag som behöver dem...

1

Inför Triad 2

Tänk dig att du besöker ett hyfsat stort gaming-LAN och känner att du vill göra samma sak, fast fetare och endast för kvejkare - och lyckas. Det är precis vad några grabbar gjorde förra året. Man räknade med 100 besökare och det blev 227. Det är ingen dålig siffra med tanke på att det endast spelades Quake 2. Folk flög till och med hit till lilla Sverige från det stora USA bara för att vara med i vad som blev Europas största Q2-event. Milkman är initiativtagaren till det lyckade Triad som hölls i oktober -98 och som nu den 12 augusti är tillbaka med uppföljaren. Större och bättre.