Nyheter
Mad Max-inspirerat DLC till Borderlands

Mad Max-inspirerat DLC till Borderlands

15 kommentarer

Av 2009-12-12 09:09


Igår meddelade vi att även Windows-lirarna ska få ta sig an Borderlands zombie-ö. Idag kan vi berätta om nästa DLC-paket till skjutfesten - inte så lite Mad Max-inspirerade Mad Moxxi's Underdome Riot. Det nya tillägget baseras på Thunderdome-arenan i en av Mad Max-filmerna, där deltagarna får slåss i en stor stålbur tills bara en av dem fortfarande har livet i behåll.

I Mad Moxxi är det karaktären Moxxi som driver turneringar i diverse Thunderdome-liknande arenor, där spelaren såklart får lov att delta om man vill. Moxxi verkar dock en aning galen och tycker att det är en bra idé att ändra reglerna under bataljens gång, vilket borgar för en hel del utmanande fajter. För att det ska bli extra hardcore kommer man inte ens kunna spara mellan slagsmålen, för att göra turneringarna så intensiva som möjligt.

Mad Moxxi kommer också introducera någon form av insättningsbank, för att råda bot på förvaringsproblemen som de som vill samla på sig allt stött på. Den 29 december släpps tillägget till Xbox 360 för 800 Microsoft-poäng, medan Playstation 3-spelarna får vänta till den 7 januari (10 amerikanska dollar). Om du spelar Windows-versionen får du väl helt enkelt vara nöjd med att åtminstone Zombie-paketet snart släpps, antar vi.

Låter Mad Moxxi's Underdome Riot galet nog för dig?

Källa: MTV Multiplayer
Spelinformation
Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Senaste nyheterna från…
FZ