Nyheter
Assassin's Creed: Revelations släpps i november

Assassin's Creed: Revelations släpps i november

25 kommentarer

Av 2011-05-05 22:08


Efter en veckas tisslande och tasslande är Assassin's Creed: Revelations till sist officiellt. Den avslutande delen i Ezios trilogi - som inleddes med Assassin's Creed II - släpps i november.

Det sista stoppet på Ezio Auditore da Firenzes lönnmördarturné, innan serien på nytt tar ett språng genom historien, blir enligt det officiella pressmeddelandet det Ottomanska imperiets kronjuvel - Konstantinopel. Utvecklaren tillika utgivaren Ubisoft lovar bland annat att alstret kommer att bjuda på förbättrad multiplayer. Alexandre Amancio, creative director på Ubisoft Montreal, har gjort ett första uttalande:

– Att leverera det sista kapitlet i Ezio-trilogin är en viktig milstolpe i Assassin's Creed-franschisen för både oss och våra fans. Assassin's Creed: Revelations innehåller flera nyheter och några betydande överraskningar. Vi kan knappt vänta på att få visa våra fans vad vi har planerat till E3 i år.

Assassin's Creed: Revelations släpps till formaten pc, Xbox 360 och PS3 i november. Ovan syns den första och hittills enda bilden som släppts på spelet.

Spelinformation
Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ