Nyheter
Assassin's Creed: Revelations släpps i november

Assassin's Creed: Revelations släpps i november

25 kommentarer

Av 2011-05-05 22:08


Efter en veckas tisslande och tasslande är Assassin's Creed: Revelations till sist officiellt. Den avslutande delen i Ezios trilogi - som inleddes med Assassin's Creed II - släpps i november.

Det sista stoppet på Ezio Auditore da Firenzes lönnmördarturné, innan serien på nytt tar ett språng genom historien, blir enligt det officiella pressmeddelandet det Ottomanska imperiets kronjuvel - Konstantinopel. Utvecklaren tillika utgivaren Ubisoft lovar bland annat att alstret kommer att bjuda på förbättrad multiplayer. Alexandre Amancio, creative director på Ubisoft Montreal, har gjort ett första uttalande:

– Att leverera det sista kapitlet i Ezio-trilogin är en viktig milstolpe i Assassin's Creed-franschisen för både oss och våra fans. Assassin's Creed: Revelations innehåller flera nyheter och några betydande överraskningar. Vi kan knappt vänta på att få visa våra fans vad vi har planerat till E3 i år.

Assassin's Creed: Revelations släpps till formaten pc, Xbox 360 och PS3 i november. Ovan syns den första och hittills enda bilden som släppts på spelet.

Spelinformation
Kommentarer
Kommentarerna nedan skrivs av läsarna. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på FZ.se. Läs våra regler.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Detta innehåll är skapat av FZ:s medlemmar.
Detta innehåll är skapat av FZ:s medlemmar.
FZ