Nyheter
Skyrim: Dragonborn – de senaste ryktena

Påstått läckt bild från Skyrim: Dragonborn.

Skyrim: Dragonborn – de senaste ryktena

28 kommentarer

Av 2012-12-03 23:26


Imorgon släpps DLC-tillägget Dragonborn till The Elder Scrolls V: Skyrim. Nu avslöjar Bethesda också att drakflygaren släpps till Windows och Playstation 3 tidigt nästa år.

– Vi är mindre än 24 timmar ifrån att släppa lös Skyrims nästa tillägg Dragonborn via Xbox Live. Det är ett av våra mest ambitiösa tillägg någonsin och vi är uppspelta över att alla snart ska kunna spela det. Vi är också glada att kunna utannonsera att Dragonborn blir tillgängligt för PS3 och pc tidigt nästa år, skriver Bethesda.

Vad som påstås vara de första läckta bilderna från Dragonborn har spridits via sajten The Outhousers. Där finns också fler rykten om handlingen, världen och spelmekaniken som kommer från en anonym källa som agerat speltestare på DLC-paketet, enligt sajten.

Mer om The Elder Scrolls V: Skyrim

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Miindz
  Miindz 2012-12-03 23:41
  Ser fram emot denna release på PC.
 • Freywiind
  Freywiind 2012-12-04 00:13
  Brin i helvetes lågor Bethesda med eran xbox360 får alla dlc tidigare, och sen sitter dessa jävla nötter och funderar varför piratas det på andra platformer ? jävla spånhuven
 • cdx873v
  cdx873v 2012-12-04 07:46
  Jag köpte skyrim till både pc och 360. Fast efter jag testat det på pc så lade jag ner 360 på en gång! Undrar hur många timmar man suttit och väntat på att världen ska ladda när man går ut från ett hus. På pc tog det typ 1 sek.

  Så jag kan vänta en månad! 360 gamers hinner ju knapt klara spelet innan det kommer till pc med sånna laddtider, hehe
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ