#Crysis 3 är på väg till pc, Xbox 360 och Playstation 3 – men med en ny konsol på marknaden är det säkerligen en del som undrar huruvida det dyker även dit. Wii U pratar vi om såklart, och i en intervju med #Cryteks Cevat Yerli berättar han att även om han personligen skulle vilja se spelet till konsolen, så är det upp till utgivaren #EA och #Nintendo.

– Det är ett businessbeslut mellan EA och Nintendo. Jag hade älskat att se det till Wii U, men vad jag skulle vilja se och vad som händer är i slutändan två olika saker. Även om det är så skulle jag kunna dra igång det, men någon måste sälja det, eller hur? Om businessbeslutet inte verkar vettigt, eller inte verkar vettigt för dem så... är det helt enkelt inte möjligt för oss att göra det. Vi kan inte ge ut det själva, och det är kontentan, berättade Cevat Yerli för Digitalspy.

Men, även om Crysis 3 inte dyker upp till Wii U kanske potentiella fortsättningar på serien gör så. Det får framtiden utvisa, helt enkelt. Släppet av trean sker i vilket fall som helst den 21 februari.