#Ubisofts multigenerationella storsatsning #Watch Dogs fick mången gamer världen över att under förra årets E3-mässa utbrista: "Hurra, en frälsare är född". Det var nämligen ett riktigt torrt E3 och att just Ubisoft skulle förvåna alla var även det oväntat. Men hur påverkade det här egentligen #Ubisoft Montreal?

– E3 var ett fantastiskt avslöjandescenario för Watch Dogs. Det gav oss chansen att utöka hela projektet genom att ge studion möjligheten att ha större teams för att hjälpa dem uppnå sina mål. Det finns alltid grymma idéer, men du behöver tillräckligt med folk för att kunna få dem att bli till verklighet. Efter E3 säkerställde vi att de hade alla teams de behövde och alla kapacitet de ville ha för att fullfölja sina drömmar. Det är en öppen värld som är välanpassad till vad spelare vill lira idag. Så det finns mycket potential för framgång, säger Yves Guillemot till MCV UK.

Huruvida spelet kommer lyckas utmana #Grand Theft Auto V på allvar, vilket är deras intention, ja, det torde vi få reda på en vacker dag.