Nyheter
Dokumentär om Daniel Matros resa till Johannesburg

Dokumentär om Daniel Matros resa till Johannesburg

25 kommentarer

Av 2013-04-20 11:45


Daniel "zh1nt0" Matros är kanske för de flesta mer känd som producent för Battlefield-serien hos Dice. På sin fritid har han tillsammans med Tim Kjell startat #Charitystream, där han tillsammans med gäster spelar och samlar in pengar till bättre behövande. Men hur hinner han med jobbet som spelproducent, samtidigt som han ägnar sig åt välgörenhet?

– Äh, tid finns det alltid. Man får helt enkelt vara effektiv med allt. Går inte ut lika ofta, utan dedikerar tiden till det här. Sen måste jag ju ta semester för att åka på charitystream-resorna, berättar han.

Idag släpptes en dokumentär från hans resa till ett barnhem i den sydafrikanska staden Johannesburg. Glada miner utlovas när Daniel berättar att de kommer fixa allt som behövs. Och kanske kan detta även skänka dig ett litet leende på läpparna med.


Watch live video from zh1nt0 on TwitchTV

Idag blir det ingen stream, men i morgon kan det vara idé att hålla koll på Charitystreamen, för då blir det en historisk sammandrabbning mellan Sverige och Danmark i Battlefield 3.

#Charitystream på Twitch
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Fr0gg0.
  Fr0gg0. 2013-04-20 12:41
  Håller med dig Preed, känns dessutom som det finns ett antal såna här videor redan. Börjar bli en aning less på reklamerna på tv t.ex. Visst, de har det dåligt, men varför måste man försöka sälja på folk att donera pengar? Alla vet hur dåligt de har redan, om folk vill donera så donerar de.
  Det värsta är såna som visar upp att de donerar som att man ska tycka de är häftiga och duktiga.
  Donera och var nöjd med dig själv bara.
 • Sisyr
  Sisyr 2013-04-20 14:04
  Hehe, oväntat att bittra svenssons surar.
 • Raderad
  Raderad 2013-04-20 15:27
  finns tillräckligt med problem i sthlm som han kunde åtgärdat först , och barnhem med betydligt värre förhållanden på andra sidan östersjön
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ